Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šetnja gradom potvrdila novu romansu?

Plesačica koja je publiku osvojila u showu ‘Ples sa zvijezdama’ Valentina Walme i mladi glumac Marko Petrić intenzivno se druže od proljeća, no ne žele komentirati svoju intimu

Valentina Walme i Marko Petrić Izvor: Filip Hofer

Plesačicu Valentinu Walme šira je javnost upoznala u showu ‘Ples sa zvijezdama’. Iako se više ne pojavljuje na malim ekranima, publika je nije zaboravila i njezina popularnost raste. Kako i ne bi kada je oduševila plesnim pokretima, energijom, utreniranim tijelom i bujnom kosom. Mnogi je proglašavaju najljepšom Hrvaticom, a gdje god se pojavi, mami poglede.

- Smiješna mi je ta titula jer se ne doživljavam tako, ali naravno da mi laska. Najsmješniji mi je brat Alan koji me voli zafrkavati kad negdje vidi, pročita ili čuje sve te epitete koji mi budu dodijeljeni - rekla nam je nedavno plesačica koja je glumila u brojnim spotovima domaćih glazbenika. Kako se moglo i očekivati, zbog sve veće popularnosti mnoge je zanimao Valentinin ljubavni status, ali atraktivna plesačica uvijek je tvrdila da je slobodna. Kako je jednom prilikom rekla, karijera joj je trenutačno na prvome mjestu pa u njezinu životu nema mjesta za još nekoga. Međutim, čini se da je uz poslovne ciljeve uspjela pronaći vremena i za ljubav.
Već se neko vrijeme šuška da Valentina ljubi 33-godišnjega glumca Marka Petrića, koji je pažnju javnosti privukao ulogom u seriji ‘Čista ljubav’ i posljednjim televizijskim projektom ‘Drugo ime ljubavi’. I Marko je u intervjuima izbjegavao odgovoriti na pitanje je li zaljubljen, govoreći da privatni život želi zadržati za sebe. Jedino je otkrio da ga osoba može privući neposrednošću, šarmom, jednostavnošću, humorom i neobjašnjivim X faktorom.

Valentina Walme Izvor: Instagram


Sumnje da se između njih nešto ‘kuha’ potaknula su sve češća javna druženja koja traju od kasnog proljeća. Valentina i Marko tako su viđeni u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, u šetnjama gradom te na društvenim događanjima. Iako su na ta događanja dolazili odvojeno, uvijek bi se u nekom trenutku našli zajedno. Oni koji su ih vidjeli, tvrde da između njih postoji iskra, da su uvijek bili vrlo opušteni, nasmijani i raspoloženi te da je njihov odnos sve samo ne prijateljski.Zanimljivo je i to što su oboje potkraj kolovoza bili na odmoru u Splitu. S istog su balkona na Instagramu objavili fotografije u nekoliko dana razmaka, a Marko je ispod svoje napisao: “Odmor. Kratak, ali sladak! Koliko je vama dana potrebno za odmor?”

Marko Petrić Izvor: Instagram


Kada je Valentina 27. kolovoza proslavila 29. rođendana, na Instagramu je zahvalila svim pratiteljima i prijateljima koji su joj poslali čestitke. Ipak, jedna se čestitka isticala među ostalima, ona Marka Petrića. Glumac je danima uoči njezina rođendana okupljao njoj drage ljude da joj video čestitkom požele sretan rođendan. Video je montirao i poklonio joj kao iznenađenje, a koliko je bila oduševljena tom gestom, Tina je pokazala objavivši video na svom Instagram storyju te zahvalila Marku.
Da bismo stali na kraju nagađanjima, nazvali smo Valentinu kako bismo je upitali jesu li ona i Marko u vezi. Nismo dobili odgovor, odnosno rekla nam je da privatni život ne želi komentirati. Budući da šuškanja nije ni potvrdila ni demantirala, jedino se možemo voditi izrekom - gdje ima dima, ima i vatre.

Hoće li javno potvrditi svoju vezu ili je ipak samo riječ o bliskom prijateljstvu, vrijeme će pokazati.

Magazin

Royals