U SAMO GODINU DANA Kako se Adamu Kromeru promijenio život

Sve je krenulo s ulaskom u show 'Brak na prvu'

Instagram

RTL-ov show Brak na prvu zapravo je svojevrsni sociološki eksperiment. Format je originalno nastao u Danskoj, gdje se prva sezona prikazivala 2014. godine nakon čega je show postigao veliki uspjeh diljem svijeta i postao jedan od najgledanijih sadržaja. Upravo zato ne čudi da je stigao u Hrvatsku, gdje je prva sezona već neko vrijeme iza nas. Javnosti jedan od najzanimljivijih parova iz spomenute emisije su Gordana Marelli i pet godina mlađi Adam Kromer, kojima se život u potpunosti promijenio nakon ulaska u show. Iako na prvu nisu spojeni od strane stručnjaka, u samom finalu emisije su priznali svoju ljubav. Danas njihov život izgledao kao prava obiteljska idila, o čemu se kratko osvrnuo i Adam na društvenim mrežama.

'Ova čudna i izazovna 2020. se bliži kraju. Uz neku pandemiju, lockdown, potrese, preseljenja, promjene poslova, rođenje djeteta, ipak za dojam dajem pozitivnu ocjenu. U show sam se prijavio radi promjene u životu. Novi izazovi, pobjeđivanje strahova, samo da izađem iz zine komfora. Nisam htio privlačiti pažnju, a još manje mislio da ću nekoga upoznati. Pouka: Strah je u našim glavama, sve će se odvijati kako najmanje očekujete. Moj savjet - nemojte se sekirati, gledajte pozitivne stvari, budite odlučni i hrabri i nevjerojatne stvari će vam se dogoditi', napisao je Adam koji je u showu upoznao sadašnju partnericu Gordanu Marelli, s kojom je krajem kolovoza dobio sina Noela.

Iako su kao par izašli iz showa 'Brak na prvu', o braku još ne razmišljaju. 'Za sada o tome ne razmišljamo, sada uživamo s Noelom. Jedino bitno je da smo sretni, a planove za dalje ćemo vidjeti', rekao nam je jednom prilikom, a s njim se tada složila i Gordana. Dječaka su dobili ovo ljeto, a nama su tada ispričali kako se snalaze.

'Prvi dani s Noelom su nam fantastični. Dugo iščekivanje pred kraj trudnoće, te poslije toga čekanje da izađu iz bolnice vas natjeraju da se u prvim danima ne želite odvojiti od mališana. Sreća je neopisiva. Za ulogu oca sam bio spreman i mislim da sam se super snašao. Ali Goga će bolje to reći', ispričao je Adam pa se Gordana nadovezala: 'Brinemo zajedno oko Noela, Adam mi jako puno pomaže ne samo oko bebe nego se brine i o kućanskim poslovima i moram priznati da sam prava sretnica. On se snašao iznad svih mojih očekivanja u ulozi oca, presretni smo i trenutno proživljavamo pravu obiteljsku idilu'.