Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adamu Kromeru se ostvarila dugogodišnja želja

Autor N.R.

Može li slađe?

 Izvor: Instagram

Jedan od najpoznatijih parova showa 'Brak na prvu' su itekako Adam Kromer i Gordana Marelli, koji su krajem ljeta dobili sina Noela. Iako se o njihovoj ljubavi puno govorilo, prinova u obitelji je došla kao prava kruna ljubavi. Koliko uživaju u roditeljstvu, ovaj par ne skriva, a simpatične trenutke sa sinom nerijetko dijeli i s pratiteljima na društvenim mrežama. Tako je Adam ovog puta otkrio koju mu je to Noel dugogodišnju želju ispunio. 

'Kada napokon nađeš partnera za trening. On je meni motivacija, ja njemu uzor', napisao je ponosni tata dječaka. Ipak, veće reakcije izazvala je fotografija objavljena uz spomenuti tekst. Naime, Adam je u izdržaju pozirao sa sinčićem koji je na svojoj prostirci ležao i gledao tatu dok vježba. 

Uz to, svi su primijetili i veliki osmijeh Noela. Reakcije su brzo stigle, a pratitelji se nisu mogli nadiviti preslatkom dječaku. Također, ne možemo ne primijetiti da Noel nalikuje Adamu. Prema svemu sudeći, mama Gordana stoji iza objektiva i uživa u pogledu, o kojem je dugo maštala. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, nakon porođaja, ovaj se par javio za Story.hr. Između ostalog, Gordana je tada priznala da je Noel isti tata kada je bio malen. S njom se tada složio i njezin partner. 'Naravno, na mene. Šalim se naravno, ali sigurno je da ima mamine usne i moje uši, te oči i obrve', našalio se tada. 

Magazin

Royals