Hanu Rodić doma dočekao kaos: Kakva dobrodošlica, brrr!

Ovo će još dugo pamtiti

Instagram

Iako je jedna od najpoznatijih domaćih reality zvijezda koja je sudjelovanje u showu 'Gospodin savršeni' odlično iskoristila za samopromociju na Instagramu i stvaranje brenda od vlastitog imena, 23-godišnja Hana Rodić se nakon sudjelovanja u posljednjem reality showu, srpskoj 'Zadruzi', djelomično i povukla s društvenih mreža pa obožavatelji nisu imali preveliki uvid u njezinu svakodnevicu u Berlinu gdje je bila sa 17 godina starijim dečkom Goranom Jurenecom. Međutim, povratak u rodni joj Zagreb za Hanu nije bio nimalo jednostavan pa je o istome odlučila progovoriti na svom Instagram profilu i dati pratiteljima update o novostima u životu.

Instagram screenshot 

Zagreb mi je poželio dobrodošlicu za pamćenje

 'Za dobar početak dana... Samoizolacija, potres... Zagreb mi je poželio dobrodošlicu za pamćenje', ironično se pohvalila 23-godišnjakinja na spomenutoj društvenoj mreži. Također, Hana, koja je u Zagreb stigla prošlu noć, otkrila je i kako potres nije utjecao samo na nju već i na njezinog četveronožnog ljubimca, mačka Simbu. 'Simba se jako uplašio', komentirala je influencerica uz snimku vidno zbunjenog ljubimca.

Instagram screenshot 


Inače, nakon napuštanja srpskog reality showa iz kojeg je izbačena nakon samo dva tjedna sudjelovanja u istom, Hana se pohvalila kako s partnerom Goranom uskoro dosadašnju berlinsku adresu planira zamijeniti s onom londonskom. Koliko je uzbuđen zbog selidbe, reality zvijezda nije skrivala, ali čini se kako je ista ipak, zbog trenutnih okolnosti uzrokovanih pandemijom Covida-19, ipak stavljena na čekanje.

Instagram 

Podsjećamo, mlada reality zvijezda i 17 godina stariji dečko upoznali su se upravo na snimanju RTL-ove emisije 'Gospdin savršeni', a iako iz iste nije izašla kao pobjednica, u konačnici, Goranovo srce je ipak uspjela osvojiti. Od tada, ovaj par intrigira javnost, a premda su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, krajem listopada ponosno su proslavili drugu godišnjicu iste.