Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IMA DOKAZE Hana Rodić tvrdi da je pokradena

Autor N.R.

Priložila i fotografije

Hana Rodić Izvor: Instagram

Prije nešto više od mjesec dana, reality zvijezda Hana Rodić je napustila show 'Zadruga'. Iako nije dugo izdržala u kući, nama je nedavno ispričala kako joj je cijelo iskustvo bilo poprilično napeto i uzbudljivo. Tada nam nije otkrivala nikakve sočne detalje iz kuće i međuljudskih odnosa, ali je sada na Instagramu javno prozvala ukućanke, za koje tvrdi da su je pokrale. 

'Rialda, dobro ti stoji moja haljina. Ukrale su mi jako puno stvari, ali još da ih nose po kući mi je apsolutni hit', napisala je Hana i otkrila da se iz Zadruge vratila s jednim koferom manje. U nastavku je priložila i fotografiju kojom dokazuje kako je haljina koju nosi manekenka Rialda Karahasanović njezina haljina u kojoj je i sama pozirala prije odlaska u spomenuti reality. Riječ je o uskoj rozoj haljinici, koja ističe sve atribute.

Povezane vijesti

'Zbližila sam se s jako puno ljudi u kući i teško mi je izdvojiti nekoga, a što se tiče osoba koje ne želim vidjeti, mislim da se to jasno pokazalo i u showu i ne bih im dodatno posvećivala medijskog prostora', rekla nam je po izlasku iz kuće. Iako su se mnogi pitali zašto je u tako kontroverzan show uopće ulazila. Kao i do sada, istaknula je da je bila riječ o promociji. Na pitanje hoćemo li je još negdje gledati, tada je rekla: 'Goran i ja smo razgovarali o tome, ali smo donijeli odluku kako odvojeni više ne ulazimo nigdje'. 

Magazin

Royals