SUPRUGA GA ZASJENILA Princ Edward ponovno u bračnim problemima

Hoće li im ovo u konačnici i presuditi?

Profimedia

Trese' se brak britanskog princa zbog svjedočanstva bivše ljubavi - ovako je nedavno pisao magazina New Idea koji je naveo kako brak najmlađeg sina britanske kraljice Elizabete II, 56-godišnjeg princa Edwarda i 55-godišnje Sophie, grofica od Wessexa, trenutno prolazi veliku krizu, a razlog iste je bivša prinčeva djevojka koja je odlučila progovoriti o njihovoj romansi. Sada, nakon samo nekoliko tjedana, u medijima se proširila nova informacija koja ponovno tvrdi kako Edward i Sophie imaju bračne probleme, ali je ovaj put uzrok nešto drugo.

Profimedia 

Naime, poznato je kako su svojim odlaskom iz kraljevske obitelji, princ Harry i Meghan Markle, uzrokovali brojne probleme istoj, a jedan od ključnih bila je raspodjela njihovih dotadašnjih poslova po ostalim članovima obitelji. Najviše dužnosti Meghan i Harryja tada su preuzeli vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea, Kate Middleton i princ William, koji su se u ovoj godini pokazali kao ključni saveznici kraljice Elizabete II.

Profimedia 

Međutim, osim navedenih, brojne nove obaveze dobili su i najmlađi kraljičin sin i njegova supruga, a upravo je to navodno jedan od glavnih problema koji je izazvao razdor u ovom braku. Grofica od Wessexa sve je češće u središtu medijske pažnje zbog brojnih poslova koje obavlja u ime obitelji, a prema riječima kraljevskog komentatora Phila Dampiera za magazin New Idea, zbog istih ima sve manje vremena za supruga.

Profimedia 

Kako je pojasnio Dampier, 56-godišnjem princu ne smeta što ostaje kod kuće brinuti o njihovo dvoje djece, 17-godišnjoj Lady Louise i 13-godišnjem vikontu Jamesu, ali nedostatak vremena kojeg provodi sa suprugom navodno je učinio svoje pa se tako i poljuljao brak ovog dvojca. Službene potvrde za ovakve tvrdnje nema, ali je spomenuti komentator za spomenuti medij čvrsto uvjeren kako su promjene koje su došle s odlaskom Sussexovih u Ameriku morale utjecati i na ovaj kraljevski par.