O upletenosti 60-godišnjeg britanskog princa Andrewa u pedofilski skandal u kojemu je Jeffrey Epstein optužen za seksualno podvođene maloljetnih djevojaka, piše se već mjesecima. Iako sam princ za iste nije optužen, 60-godišnjaka je palača razriješila svih kraljevskih dužnosti zbog skandala koji je navukao na obitelj. Međutim, ako je vjerovati pisanjima magazina Globe, za sve je kriva 94-godišnja kraljica Elizabeta II.

Kraljica je princa pretvorila u čudovište
Profimedia 

Nekako se uspijevao sa svime izvući i proći nekažnjeno

 Naime, kako piše spomenuti medij, opće je poznato kako je upravo, najblaže rečeno, nestašni 60-godišnji Andrew kraljičin miljenik pa ne čudi stoga što si je isti tijekom godina dopuštao razne skandale. 'On je uvijek gurao granice preko ruba dozvoljenosti i nekako se uspijevao sa svime izvući i proći nekažnjeno', započeo je izvor za spomenuti medij.

Kraljica je princa pretvorila u čudovište
Profimedia 


'Andrew je imao najprivilegiraniji život koji itko može zamisliti. Sigurno je da ga je kraljica razmazila. On je arogantan i nema osjećaja srama. Sigurno će dobiti ono što zaslužuje', zaključio je na kraju neimenovani izvor za magazina Globe.

Kraljica je princa pretvorila u čudovište
Profimedia 


Podsjećamo, strani su mediji nedavno pisali i o nestašlucima princa iz doba najranije djetinjstva kao što su istresanje pudera koji izaziva svrabež kraljici u krevet. Međutim, unatoč svemu navedenom, princ je uvijek bio i ostao kraljičino najdraže dijete te mu nikada nije zamjerila nijedan nestašluk, dapače, uživao je puno bolji tretman nego njegova ostala braća, princ Charles i princ Edward te sestra Anne.