Pjevačica preboljela koronu pa zavapila: Možda nikad više neću moći pjevati

Otkrila kakve je posljedice Covid-19 ostavio na njezino tijelo

Profimedia

Engleska pjevačica, tekstopisac i glumica, 74-godišnja Marianne Evelyn Gabriel Faithfull, koja je popularnost stekla 1960-ih objavljivanjem hit-singla 'As Tears Go By' u posljednjem intervjuu za The Guardian otkrila je posljedice koje je na nju ostavio koronavirus. Glazbenica je od Covida-19 oboljela još u travnju prošle godine, a iako joj je zdravstveno stanje sada relativno u redu, virus je na istoj ipak ostavio ozbiljen posljedice zbog kojih joj je sada ugrožena cijela karijera.

Profimedia 

Možda nikad više neću moći pjevati

 'Možda nikad više neću moći pjevati. Možda je s tim gotovo. Bit ću jako uzrujana ako je to zaista tako', započela je potresno 74-godišnjakinja koja je ispričala kako joj je liječnica još u travnju rekla kako ne vjeruje da će se njezina pluća više ikad oporaviti. Ovoj prognozi dodatno je pridonijela činjenica da je Marianne tijekom glazbene karijere vodila i borbu s ovisnošću o drogama, a ujedno je bila i dugogodišnji konzument cigareta.

Profimedia 

Odlučila sam vjerovati u čudo

 Iako je ova vijest za nekoga tko je na pozornici i s mikrofonom u rukama još od 60-ih godina prošlog stoljeća poprilično potresna, glazbenica je u razgovoru za spomenuti medij objasnila i kako ne gubi nadu te vjeruje u čudo. 'Ono što mi daje nadu je vjera u čudo. Kada sam se konačno pomirila s prognozom koja mi je dana nakon što sam pozitivno testirana na Covid-19, odlučila sam vjerovati u čudo, u oporavak mojih pluća. Toliko toga sam u životu prošla i moram vjerovati da ću i ovo', ispričala je glazbenica.

Profimedia 


Unatoč oštećenim plućima i činjenici da nakon zaraze koronavirusom ima problema s pamćenjem pa tako brzo zaboravlja stvari koje su se tek dogodile, 74-godišnjakinja, pred kojom je dugačak put oporavka, uspjela je završiti album na kojemu je počela raditi prije pandemije pa bi isti svjetlo dana trebao ugledati u travnju ove godine.