Koliku snagu ima jedna fotografija celulita? Lana ima važnu poruku

Pjevačica, poduzetnica, ali najvažnije - podrška ženama diljem regije

Instagram

'Iskreno, bio mi je ‘pun kufer’ konstantnog razmišljanja o tome koju sliku staviti na Instagram, a da se ljudima sviđa i da dobro prođe. Pa da se moram našminkati, srediti kosu, lijepo obući. Ja sam netko tko je u svoje privatno vrijeme netko tko niti malo ne robuje ničemu osim udobnosti, miru, i opuštenosti. Štoviše, 99% vremena sam nenašminkana', istaknula nam je nedavno u razgovoru Lana Jurčević nakon što je objavila fotografiju na kojoj ističe svoj celulit, što je brzo odjeknulo javnosti i označilo početak pokreta #StvarnaJA. Podrška drugih žena koju je dobila, potaknula ju je na još jedan projekt, kojim je htjela pokazati ženama koliko su bitne.

promo 

Pomno širi pozitivnu vibraciju i potiče žene da pokažu ljubav prema sebi, jer kada radimo zajedno, bodrimo se i navijamo jedna za drugu - najbolje smo! Bit kampanje je osvjestiti žensku snagu u ova nesigurna vremena i to da je svaka od nas posebna i iznimna i ne postoje fizičke prepreke koje bi nas spriječile da sjajimo najače što možemo! Kako bi dotakla i pokrenula što veći broj žena, obratila im se i sa stranica svog branda La PIEL koji je za njih omogućio brojne nagrade. 

Ono što se tražilo je da objave neku svoju dragu fotografiju na društvenim mrežama i napišu tri stvari koje vole kod sebe- karakterne osobine ili neko fizičko obilježje uz hashtag #StvarnaJA i #JaSamDijamant i time se priključe ovom „empowerement“ izazovu.Ili pak, odaberu drugu temu i napišu na koje su tri stvari zahvalne u životu. 'Stvarno želim da žene, i one koje možda nemaju samopouzdanja, samoj sebi priznaju što vole kod same sebe', rekla nam je kratko u telefonskom razgovoru.

promo 

'Svaka od nas zrači i sjaji kao dijamant kad otkrijemo i prihvatimo sebe u potpunosti, ali ne smijemo zaboraviti i na važnost onoga što imamou životu, jer u vremenima u kojima živimo, imati i osjećati zahvalnost je od velikog značaja', ističe Lana, ponosna zbog svake žene koja joj se javila.

promo 

Odazvalo se puno žena sa svojim divnim pričama, a isto tako su i mnoge poznate voditeljice i glumice poput Ane Begić Tahiri, Nevene Rendeli, Katarine Baban, Ane Radišić i Jelene Lešić, dale podrsku kampanji i pridružile se ovoj pozitivnoj „akciji“. Želja svih koji su dio ove lijepe priče je da se priključi što veći broj žena i da snaga ove emocije bodrenja, ohrabrenja i podizanja samopouzdanja odjekne što dalje i što snažnije. Zbog svega toga, dijeli i 25 nagrada, i to do 23. siječnja. Klik na link i saznaj kako.