Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Nakon pokreta#StvarnaJA, Lana Jurčević na još jedan način ohrabruje žene

Pridružile su se i mnoge poznate dame!

Izvor: Instagram

Lana Jurčević je kao nastavak ovoljetne, potpuno spontane i iskrene priče s hashtagom #StvarnaJA, koja je uistinu imala veliki odjek u medijima, odlučila pokrenuti priču sa novim hashtagom #JaSamDijamant. Ponovno širi pozitivnu vibraciju i potiče žene da pokažu ljubav prema sebi, jer kada radimo zajedno, bodrimo se i navijamo jedna za drugu - najbolje smo! Bit kampanje je osvjestiti žensku snagu u ova nesigurna vremena i to da je svaka od nas posebna i iznimna i ne postoje fizičke prepreke koje bi nas spriječile da sjajimo najače što možemo! Kako bi dotakla i pokrenula što veći broj žena, obratila im se i sa stranica svog branda La PIEL koji je za njih omogućio brojne nagrade. 

Ono što se tražilo je da objave neku svoju dragu fotografiju na društvenim mrežama i napišu tri stvari koje vole kod sebe- karakterne osobine ili neko fizičko obilježje uz hashtag #StvarnaJA i #JaSamDijamant i time se priključe ovom „empowerement“ izazovu.Ili pak, odaberu drugu temu i napišu na koje su 3 stvari zahvalne u životu.

„Svaka od nas zrači i sjaji kao dijamant kad otkrijemo i prihvatimo sebe u potpunosti, ali ne smijemo zaboraviti i na važnost onoga što imamou životu, jer u vremenima u kojima živimo, imati i osjećati zahvalnost je od velikog značaja“. – Lana.

Najčitanije

Najnovije