Paula Sikirić pokazala trudnički trbuščić: 'Trenutno me sve boli'

Nedavno je otkrila kako ona i misteriozni zaručnik čekaju prinovu

Instagram

Sredinom ovog mjeseca, jedna od najpopularnijih odmaćih influencerica, 25-godišnja Paula Sikirić, otkrila je kako čeka dijete sa zaručnikom kojeg i dalje misteriozno skriva od javnosti. Danas je, pak, ova mlada trudnica, kojoj bi dijete na svijet trebalo stići za pet mjeseci, po prvi puta pokazala rastući trbuščić, a odgovarajući na pitanja pratitelja, otkrila je i nekoliko pikanterija o svom 'blaženom stanju'. 

Instagram 

Na Instagram storyju Paula je, naime, objavila snimku na kojoj pozira u kupaonici, a u prvi plan dolazi njezin sve veći trudnički trbuh. Uz fotografiju je dodala i glazbu iz popularne dječje pjesmice 'Baby shark'. Ubrzo nakon toga ponovno se oglasila na storyjima, gdje je, između ostaloga, otkrila kako je tek ovih - primijetila trbuh.

'Iskreno, ja sam trbuh primijetila jučer, da je malo nešto počeo rasti, i danas. Ljudi me također pitaju kako se osjećam, trenutno me boli sve, jajnici, ali to valjda tako treba biti...', odgovorila je Paula, koju je jedan od pratitelja pitao i je li psihički spremna za majčinstvo.

'Mislim da nitko nije do kraja spreman na to, pogotovo ne kad čekaš prvo dijete , ali da sam to htjela - apsolutno da, tako da mislim da je pola posla time odrađeno. Otkrila je i kada planira krenuti u kupovinu za bebu.

''Neke sam stvari već upikirala, ali još ništa nismo kupovali, čekamo da saznamo spol, tj. ja najviše čekam, da onda mogu poludjeti. Ali uglavnom to je, hajmo reći, nešto što me još uvijek drži suzdržanom', zaključila je Paula.

Podsjetimo, sretne vijesti Paula je podijelila na Instagramu, i to fotografijom na kojoj uz snimku s ultrazvuka pozira s misterioznim zaručnikom. Paula je tada složila i nekoliko stihova koji se rimuju, a u kojima jasno daje do znanja koliko se veseli zbog dolaska prinove.

'Što da ti kažem maleni stvore? Mama i tata se najviše na svijetu vole. Čekaju te već dva luda četveronožna brata, tetke, ujci, dida i dupla baka. Život si nam već sada uljepšao, a što se mučnina tiče, o tome ćemo kada pričati budeš znao', napisala je 25-godišnjakinja u objavi koja je ubrzo skupila mnoštvo lajkova kao i komentara u kojima joj brojni pratitelji čestitaju na trudnoći.

Podsjećamo, zaruke ovog para 'pale' su u kolovozu prošle godine, a detalje prosidbe Paula je tada otkrila za Story.hr. 'Iskreno, znala sam odmah kada sam ga ugledala da će kleknuti, samo nisam ni mogla sanjati da će to biti sada. Iako sam ga prokužila da nešto smišlja, uspio me iznenaditi i nasamariti. Bilo je to na Kamenitim vratima - na našem posebnom mjesto na koje dolazimo redovito od početka veze. Nije mogao ljepše mjesto odabrati. Pred Majčicom, pred Bogom je to odradio', rekla nam je tada te objasnila zašto ne otkriva identitet svog voljenog.