Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAMO ZA STORY.HR Influencerica Paula Sik otkrila detalje prosidbe

Autor N.G.

On je sve što sam ikad mogla zamisliti i puno više

 Izvor: Instagram

'Rekla sam 'da' njegovom mljackanju u snu, njegovoj pasti napolitani, njegovoj razbacanoj odjeći i tenisicama. Rekla sam 'da' čovjeku koji me naučio voljeti, razumjeti i slušati. Ja sam voljena, mirna i najsretnija žena na svijetu!', napisala je jučer influencerica Paula Sik uz fotografiju koju je objavila na Instagramu i tako svojim pratiteljima obznanila da se zaručila.

Iako sam ga prokužila da nešto smišlja, uspio me iznenaditi i nasamariti

 Budući da detalje proside nije otkrila, javili smo se Pauli i pitali je da nam otkrije kako je izgledao trenutak kada je njezin budući suprug kleknuo i postavio sudbonosno pitanje. ' Iskreno, znala sam odmah kada sam ga ugledala da će kleknuti, samo nisam ni mogla sanjati da će to biti sada. Iako sam ga prokužila da nešto smišlja, uspio me iznenaditi i nasamariti.


Bilo je to na Kamenitim vratima - na našem posebnom mjesto na koje dolazimo redovito od početka veze. Nije mogao ljepše mjesto odabrati. Pred Majčicom, pred Bogom je to odradio', rekla nam je ova 25-godišnjakinja koja nije mogla sakriti uzbuđenje i sreću zbog svog novog ljubavnog statusa. No, mnoge zanima tko je misteriozan muškarac koji je osvoji njezino srce, s obzirom na to da Paula još ni jednom nije otkrila njegov identitet niti ga u cijelosti pokazala na društvenim mrežama. 'Vidim da je to nešto što sve zanima. Čuvam njegovu privatnost, iako su ga počeli prepoznavati na ulici zbog naših pasa. Nije odabrao moj posao, odabrao je mene. Poštujem njegovu i našu intimu, a možda se i jednog dana pojavi ispred kamere', rekla nam je.

Imamo svo vrijeme ovoga svijeta

  'Nikad nisam vjerovala u 'ljubav na prvi pogled', odnosno možda i jesam duboko u sebi jer mi se baš ona dogodila. Jednostavno klikneš - odmah i obostrano. On je sve što sam ikad mogla zamisliti i puno više', rekla nam je Paula koja zaista posljednjih mjeseci proživljava najljepše dane u privatnom životu, a primjećuju to i njezini pratitelji koji joj često komentiraju da blista više nego ikada. 'Nismo pretjerano opterećeni time kada će vjenčanje biti. Imamo svo vrijeme ovoga svijeta. Trenutno su nam drugi planovi na prvome mjestu, a i ova korona nam ne ide u prilog. Neki, meni bitni ljudi su na drugom kraju svijeta, a bez njih ne ide ništa', govori Paula koju smo za kraj pitali hoće li pripremiti tradicionalno ili moderno slavlje. 'Kako nikada nisam sanjala o svadbi, nemam pojma odgovor na ovo pitanje. Sviđaju nam se iste stvari, tako da mislim da će biti spoj modernog i tradicionalnog.

Magazin

Royals