Nakon što je 'srezala' 30 kg glumica se riješila i mlađeg dečka bogataša

Iznenada prekinuli

Profimedia

Australska glumica i komičarka, 40-godišnja Rebel Wilson, prošle godine se odlučila riješiti  imidža smiješne 'debeljuce' kojim je stekla svjetsku slavu. Posvetila se vježbanju i počela zdravo hraniti te je za manje od godinu dana uspjela smršavjeti 30 kilograma. Tijekom te transformacije zaljubila se u 11 godina mlađeg Jacoba Buscha, bogatog nasljednika najveće pivovare u Americi vrijedne milijarde dolara, koja proizvodi omiljeno američko pivo Budweiser. No samo nakon četiri mjeseca romanitike i veze, čini se kako je glumica ponovno solo, javlja ET Online.

Profimedia 

Nakon što je komičarka u svojoj objavi na Instagramu napisala da je slobodna žena, izvor blizak glumici potvrdio je za spomenuti portal da je uistinu došlo do iznenadnog prekida, ali kako još nije poznat točan razlog. Na fotografiji koju je podijelila u objavi na Instagramu Rebel je odjevena u traper haljinu, žuti kardigan i štikle, i stoji na stepenicama prikolice tijekom snimanja filma na kojem trenutno radi.

'Izgubljena u mislima ova slobodna cura odlazi prema Super Bowlu', napisala je, a mnogi pratitelji pohvalili su njenu vitku figuru i poručilli joj da izgleda zdravo. Inače, zgodnog Jacoba mnoge bi žene smatrale pravim ulovom, ne samo zbog izgleda nego i činjenice kako je magazin Forbes njegovu obitelj proglasio 16. najbogatijom u SAD-u. No Jacob nije samo razmaženi pripadnik 'zlatne mladeži' već se bavi i humanitarnim radom na očuvanju divljih prirodnih staništa.

Njegovo osobno bogatstvo procijenjuje se na oko 100 milijuna dolara, ne računajući iznos koji će naslijediti od obitelji 'teške' milijarde dolara. Svoj imutak sposoban mladić uvećao je pokrenuvši vlastitu marku pive 'Sons Beer', koja je doživjela uspjeh. Razlika u godinama  između njega i Rebel očito mu nije predstavljala problem, jer je već s 24 godine uspio zavesti puno stariju reality zvijezdu Adrienne Maloof iz 'Real Housewives of Beverly Hills', koja danas ima 59 godina i mogla bi mu biti majka.