Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

KAO IZ HOROR FILMA Australska glumica: 'Oteli su me na putovanju'

Autor N.R.
Autor N.R.

'Stali su pored nas s puškama'

Izvor: Instagram

'Meni se to nikada neće dogoditi', misli su koje nam uvijek prolaze kroz glavu kada gledamo strašne scene iz horor filmova. Nažalost, živimo u svijetu u kojem je sve moguće. Upravo jednu takvu priču je ispričala australska glumica Rebel Wilson. Tijekom gostovanja u emisiji Straight Talking je priznala da je bila žrtva otmice s grupom žena u istočnoj Africi, dok je putovala Mozambikom. Iako je cijela situacija bila užasavajuća, priznala je da se osjećala dovoljno hrabrom da postane vođa svoje grupe.

'Vozile smo se u kamionu za stoku kad nas je zaustavio drugi kamion iz kojeg je izašla skupina muškaraca. Stali su pored nas s puškama i rekli nam da izađemo iz vozila. Odveli su nas u kuću koja se nalazila usred ničega. Osjećala sam se da se jako dobro snalazim u krizi. Bila sam svojevrsni vođa tima. Nismo postavljale pitanja', ispričala je. 

Sljedećeg jutra su ih pustili, i nitko na sreću nije bio ozlijeđen. 'Samo su došli i rekli: 'Vaš kamion je spreman, brzo brzo brzo'', zaključila je Rebel. 'Samo smo se vratile u taj kamion, a nekoliko sati kasnije prešle smo južnoafričku granicu. Mislim da su nas ti tipovi možda koristili za krijumčarenje ilegalnih stvari koje su se nalazile na dnu kamiona', ispričala je i šokirala sve koji su slušali.

Voditelj je bio šokiran njezinom pričom. 'Očekivao sam da ćeš reći da ste se susreli licem u lice sa zmijom ili paukom, a ne da su vas oteli naoružani muškarci. Morate snimiti hardcore akcijski film', dodao je. 

Povezane vijesti

Inače, Rebel je u posljednje vrijeme sve više u medijima zbog svoje fizičke transformacije. 'Živeći u L.A.-u naučite mnogo toga o zdravlju. Sada pijem zelene sokove i pokušavam konzumirati hranu bez glutena. Ali ne pridržavam se toga 100 posto, nisam manijak. Odlučila sam da 2020. bude moja godina zdravlja. Navukla sam sportsku odjeću, krenula u teretanu, počela piti mnogo vode i pokušavam se ne pretrpavati brzom hranom', izjavila je glumica koja je na setu mjuzikla ‘Cats’ u samo nekoliko dana uspjela skinuti gotovo pet kilograma.