'ŽELI BITI KAO MAMA' Harper Beckham nam je odrasla pred očima, kad prije?

Najmlađe dijete slavnog para više nije tako malo

Profimedia

'Jabuka ne pada daleko od stabla', kaže stara narodna, a ista se bez problema može upotrijebiti i na devetogodišnjoj Harper Seven, najmlađem djetetu Victorie i Davida Beckhama. Jedina djevojčica u kući, pored trojice starije braće, 21-godišnjeg Brooklyna, 18-godišnjeg Romea i 15-godišnjeg Cruza, odrasta pod povećalom javnosti i medija, a iako njezine paparazzo fotografije na kojima je u pratnji roditelja nisu rijetkost, ove posljednje privukle su veliku pažnju jer, osim što izgleda odraslije, Harper na istima pokazuje kako bi bez problema u budućnosti mogla postati nova Posh Spice.

Spice Girls - Wannabe  You Tube

Pod budnim okom tate Davida, devetogodišnja djevojčica je snimljena kako odlazi na probu u plesni studio u Miamiju, a iako je 45-godišnji umirovljeni nogometaš atrakcija sam po sebi, ovaj put svu je pažnju ukrala upravo njegova kćerkica.

Profimedia Devetogodišnja djevojčica s mamom dijeli ljubav prema plesu

U crnom outfitu - tajicama, kratkom topiću i sportskoj jaknici, koji je zaokružila zelenim papučama, Harper je samouvjereno kročila ka još jednom satu plesne poduke i tako pokazala kako je, unatoč ljubavi prema lopti, čime se njezin otac nerijetko hvalio na društvenim mrežama, ipak odlučila izabrati ples.

Inače, Harper nije jedina u obitelji koja dijeli ljubav prema plesu i glazbi kao i njezina mama, bivša članica grupe Spice Girls. Najmlađi sin slavnog para, 15-godišnji Cruz, od malih nogu pokazuje talent za glazbu pa smo do sada već nekoliko puta imali priliku vidjeti njegove glasovne mogućnosti kojima su se hvalili bivši nogometaš i modna dizajnerica.

Za razliku od Cruza, stariji sinovi, 18-godišnji Romeo i 21-godišnji Brooklyn izabrali su nešto drugačije profesije pa je tako Romeo prije nekoliko dana u ulozi modela osvanuo na naslovnici L'uomo magazina dok Brooklyn već nekoliko godina gradi karijeru fotografa.