Nakon što je nedavno priznala da voli cure, teen zvijezda pokazala djevojku

'Ona je zaista moja najveća podrška, najsretnija, najdraža i najljepša osoba na cijelom svijetu. I ja ju mogu zvati svojom', riječi su kojima je Jojo Siwa opisala djevojku Kylie

Instagram

Nakon što je nedavno šokirala obožavatelje otkrivši kako voli djevojke te da ju je na priznanje potaknula upravo njezina trenutna djevojka koju je opisala kao 'najnevjerojatniju, najdivniju, savršenu i najljepšu djevojku na cijelom svijetu', 17-godišnja teen zvijezda, Jojo Siwa, sada je i pokazala djevojku koja joj je zarobila srce. Pravim imenom Joelle Joanie, plesačica i youtuberica koja je slavu stekla sudjelovanjem u showu 'Dance Moms', na svom je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija s izvjesnom Kylie.

Svakim te danom volim sve više

 'Nakon što mi je preko godinu dana bila najbolja prijateljica, od osmog siječnja ove godine, ovo iznimno biće je moja djevojka... i od tada, ja sam najsretnija osoba! Ona je zaista moja najveća podrška, najsretnija, najdraža i najljepša osoba na cijelom svijetu. I ja ju mogu zvati svojom! Sretan nam prvi mjesec. Svakim te danom volim sve više', napisala je 17-godišnjakinja ispod niza fotografija na kojima pozira s djevojkom Kylie.

Inače, u televizijskom intervjuu u kojemu je otkrila kako je dio LGBTQ zajednice, teen zvijezda je priznala i kako se bojala reakcija javnosti i obožavatelja. 'To je bio stvarno veliki rizik, ali prihvatila sam ga. Ako ću izgubiti sve što sam stvorila jer sam priznala da sam ono što jesam i izabrala koga želim voljeti, onda ne želim takvu karijeru. To nije ono što želim ako pritom ne mogu voljeti onoga koga ja želim', izjavila je tada 17-godišnjakinja koju, ako je suditi prema reakcijama na društvenim mrežama, vjerni obožavatelji i dalje podržavaju.