Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Teen zvijezda: 'Djevojka me ohrabrila da priznam da volim cure'

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Sretna što konačno može bez straha govoriti o tome

Izvor: Instagram

JoJo Siwa, svjetski popularna tinejdžerica youtuberica koja je slavu stekla sudjelovanjem u showu 'Dance Moms', otkrila je kako ju je djevojka ohrabrila da prizna da voli cure. Sedamnaestogodišnja plesačica gostovala je u emisiji The Tonight Show gdje je voditelju Jimmyju Fallonu otkrila da je trenutno u vezi s 'najnevjerojatnijom, najdivnijom, savršenom i najljepšom djevojkom na cijelom svijetu', ali nije otkrila njezino ime.

Intervju je slavna JoJo započela otkrivanjem podrijetla priče o videozapisu s TikToka na kojem pjeva pjesmu 'Now you're one of us'. Članovi Pride Housea, kolektiva LGBTQ+ prate je u video isječku koji je potaknuo nagađanja kako bi to moglo biti njezino priznanje da je lezbijka. 

U emisiji je potvrdila i kako se povjerila svojoj djevojci da bi javno priznanje moglo biti rizično za njezinu karijeru. 'To je bio stvarno veliki rizik, ali prihvatila sam ga. Ako ću izgubiti sve što sam stvorila jer sam priznala da sam ono što jesam i izabrala koga želim voljeti, onda ne želim takvu karijeru. To nije ono što želim ako pritom ne mogu voljeti onoga koga ja želim', izjavila je Jojo Siwa. Priznala je i kako je plakala od radosti prije same emisije, jer se oslobodila straha i konačno može javno izreći svoje osjećaje. 

Ta 17-godišnja zvijezda trenutno živi u Vancouveru gdje snima novi mjuzikl Nickelodeona pod nazivom 'The J Show' koji će se fokusirati na njezin život i ideju da ostane vjerna sama sebi. Na soundtracku će se naći šest izvornih pjesama, zajedno s njezine dvije prethodno snimljene melodije. 

Povezane vijesti

Najčitanije

Najnovije