SVE ZBOG JEDNE ŽENE Supruga legendarnom glazbeniku prijetila kastracijom

Preljub je gadna stvar

Story

Njegov život ispunjen je seksualnim eskapadama i postoji tvrdnja kako je spavao s više od 250 djevojaka. On je legendarni Tom Jones. Njegova, danas preminula, supruga Linda sve je to znala, ali nikada ga nije napustila. Tom je u jednom intervjuu izjavio: 'Linda je moja jedina i najveća ljubav iako više nije ona ista žena u koju sam se zaljubio'. Ipak, o jednoj se ženi, kada je on u pitanju, često pisalo, pogotovo prije nekoliko dana. 

Profimedia 

Početkom veljače, u 77. godini života preminula je Mary Wilson, američka pjevačica i osnivačica The Supremesa nakon čega je na površinu, između ostalog, ponovno 'isplivao' njezin privatni ljubavni život, što uključuje i izvanbračnu aferu s Tomom Jonesom. Inače, Mary je bila poznata po svom burnom ljubavnom životu. Zbog priče s legendarnim glazbenikom, probleme je stvorila i njegovoj supruzi Lindi, koja je, ni više ni manje, nego Tomu prijetila kastracijom. 

Profimedia 

Profimedia 

Prisjetimo se da je jednom prilikom Mary morala bježati iz Tomovog stana u Bournemouthu, prije negoli je u isti uletjela Linda kako bi ga suočila s optužbama. Pjevač je vezu s Mary započeo tijekom američke turneje 1968. godine, a Lindine su sumnje postale opravdane nakon što je doznala da je pjevačica doletjela iz Velike Britanije na Jonesov koncert u Zimskom vrtu Bournemoutha. Iako je uspio sakriti sve dokaze o preljubništvu, večeru u pećnici je zaboravio, a upravo je to bila kap koja je prelila čašu s Lindom. Njegova mu je supruga, tijekom svađe tada, prijetila da će ostati bez svoje muškosti.

Inače, Mary Wilson je preminula iznenada, imala je 76 godina. Preminula je u vlastitom domu u Los Angelesu. Zbog pandemije koronavirusa bit će pokopana u uskom krugu obitelji, a komemoracija će se održati nešto kasnije ove godine.