Suprug kraljice Elizabete II. završio u bolnici

Glasnogovornik kraljevske obitelji otkrio je da su se princ Philip i kraljica prije desetak dana cjepili protiv koronavirusa

Profimedia

Britanska kraljica, 94-godišnja kraljica Elizabeta II. i njen suprug, 99-godišnji princ Philip, nedavno su primili cjepivo protiv koronavirusa, a Philip je danas završio u londonskoj bolnici, javlja Daily Mail. Glasnogovornik kraljevske obitelji nije precizno pojasnio u kakvom je stanju princ, ali je rekao da se očekuje da će u bolnici provesti nekoliko dana da obavi pretrage i odmori se.

Profimedia 

'Završio je u bolnici jer se nije osjećao dobro', kratko je rekao glasnogovornik, a zatim je spomenuo da su se kraljica i njen suprug prije desetak dana cijepili protiv koronavirusa. Cijepljenje je obavio kućni liječnik, međutim, glasnogovornik nije komentirao sumnja li se da je Philipovo stanje možda posljedica nuspojave cjepiva.

Profimedia 

Podsjetimo, Philip bi u svibnju trebao proslaviti 100. rođendan, što će biti prigoda za veliko slavlje s obzirom na to da će time postati prvi član u povijesti britanske kraljevske obitelji koji je proživio puno stoljeće. No, s dvora se čuju glasine kako od najavljene grandiozne proslave, kojoj se kraljica pogotovo radovala - neće biti ništa.

Profimedia 

Naime, Philip navodno želi intimnu, malu proslavu, a nakon što proslavi rođendan, namjerava ponovno živjeti odvojeno od supruge, na svom seoskom imanju u Sandringhamu.