Asim Ugljen u čudu nakon što je saznao tko mu je ukrao dioptrijske naočale

Glumac je isprobavao odjeću s mamom u trgovini, a kada je saznao tko je lopov, neugodno se iznenadio

Instagram

Domaći glumac Asim Ugljen poznat je po tome što nema dlake na jeziku u svojim objavama na društvenim mrežama. Često otkrije neke zanimljive, ali i potresne stvari iz svog života, a ovog puta je podijelio na Facebooku kako mu je netko ukrao dioptrijske naočale dok je isprobavao odjeću s mamom u trgovini. Kada je saznao tko je kradljivac, priznao je, neugodno se iznenadio.

Instagram 

Kradu štake po dućanima, kako neće cjepiva

'Od šesnaeste nosim naočale. Dioptrija mi je malena, -0.5. Tako da ih ne nosim često, jer mi ne trebaju. Ali, bez njih ne vozim. Ima tome ohoho godina. Zove me mama da je odvezem da nešto kupi. Odvezem je i dosađujem se dok ona kupuje. Nađem nekakvu kravatu, pa dok čekam, da je probam. Skinem naočale da bih skinuo dolčevitu da zavežem kravatu i ostavim ih sa strane. Zavežem kravatu i odlučim je kupiti. Razvežem je, skinem i krenem rukom uzeti naočale koje su stajale kraj mene', započeo je priču.

Gospođa je samo zgrabila naočale i ubacila ih u torbicu

'Odem pogledati snimke, kadli, gospodin i gospođa, upicanjeni, sređeni, ona u bundi. Dok sam ja vezao kravatu, gospođa je samo zgrabila naočale i ubacila ih u torbicu te su nakon toga izašli iz dućana. Dioptrijske naočale. Gospođa u bundi mi je ukrala dioptrijske naočale. To mi dođe kao da invalidu ukradem štaku. Koji će njoj k***c tuđe dioptrijske naočale, taj dio nikad nisam razumio', otkrio je glumac i ponudio zatim svoj zaključak.

'Ali ih je hapnula. Tako da nije nimalo čudno da se gospođe u bundama i ekipa s Rolexima cijepi prije reda. Pa kradu j****e štake po dućanima, kako neće cjepiva. Hrvatska, san svakog lopova. I noćna mora svakog poštenog', napisao je.