Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Domaći glumci pokrenuli 'ludi' izazov - poziraju goli i na snijegu

Jedva sakrili 'važne' dijelove

Izvor: Facebook

'Kao od majke rođeni' - tako bi se mogao opisati novi izazov kojeg je pokrenuo glumac Asim Ugljen najpoznatiji po ulogama u serijama 'Na granici' i 'Samo ti pričaj'. Ovo doba izolacije preselilo je društveni život na društvene mreže i stoga ni ne čudi kako gotovo svakodnevno ispliva neki novi 'challenge' odnosno izazov. Tako je ovaj 37-godišnjak pokrenuo jedan koji ima prilično zahtjevne kriterije, no uspio ih je ispuniti. 

'Slikaj se star. Slikaj se gol. Slikaj se na snijegu, po mogućnosti. Imaj stila dok izvodiš challenge za ekstra bodove', napisao je uz fotografiju Asim. Obožavatelje je ostavio u nevjerici jer je naime učinio upravo ono što je napisao. Dok je jednom rukom bacio, kako se čini, snijeg, drugom je pridržavao kacigu na, moglo bi se reći, strateškom mjestu. 

 Glumac Miran Kurspahić prihvatio je izazov i na društvene mreže 'izbacio' svoje izdanje. Od navedenih kriterija je ispunio sve, no pobrinuo se i za 'ekstra bodove'. 'Za ekstra bodove pobrinuh se da bude art te da se u izolaciji pridržavam svih zaštitnih mjera kako bi izbjegli moguće opasnosti jer opreza nikad dosta', poručio je uz fotografiju na kojoj na bokovima ima medicinsku maskicu, ali i posebnu žutu zaštitu, na izrazimo se ponovno tako, strateškom mjestu. 

Najčitanije

Najnovije

loader