NE PREDAJE SE Zadnje fotografije otkrile zdravstveno stanje Shannen Doherty

Glumica je nakon dosta vremena snimljena u šetnji gradom i tako ponovno pokrenula glasine o svom zdravlju

Profimedia

Iako se posljednjih mjeseci u domaćim, ali i stranim medijima, pisalo kako joj je zdravlje jako narušeno te da se zbog raka dojke koji joj se ponovno vratio, nažalost, u još jačem, četvrtom stadiju, 49-godišnja Shannen Doherty, koja se 90-ih proslavila u hit seriji 'Beverly Hills', priprema za smrt, ako je suditi prema posljednjim fotografijama, glumica se još uvijek nije predala.

Profimedia 


Naime, jednu od omiljenih američkih zvijezda, paparaci su snimili u opuštenom izlasku s majkom, Rosom Elizabeth, a za razliku od nekih dosadašnjih izdanja u kojima se Shannen mogla vidjeti, ovaj put je izgledala puno bolje nego inače. Sunčani dan u Malibuu dvojac je iskoristio za kupovinu, a glumica je za istu 'isfurala' ležernu odjevnu kombinaciju crnih hlača, sportske majice i tenisica.

Profimedia 

Profimedia 

Inače, prošli mjesec, glumica je na društvenim mrežama pokrenula val objava zabrinutih obožavatelja kojima je bilo neobično da je stala s dijeljenjem informacija vezanim uz njezino zdravstveno stanje. 'Nedostaju nam tvoje fotografije Shannen. Nadam se da si dobro', napisala je tada jedna od obožavateljica u komentarima ispod Shannenine objave na Instagramu koja govori o nadi u bolje sutra.

Profimedia 


Iako glumica ni iza toga nije obavještavala o svom zdravstvenom stanju, njezine druge objave na spomenutoj društvenoj mreži, kao i posljednje fotografije, daju naslutiti kako proces liječenje za sada ide dobro te da 49-godišnjakinja neslomljiva duha ne odustaje od borbe protiv zloćudne bolesti.