Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SHANNEN DOHERTY 'Pripremila sam odjeću za sahranu, želim biti lijepa'

Glumica kaže da je spremna na ono najgore

  Izvor: Instagram

Glumica, 49-godišnja Shannen Doherty trenutno prolazi kroz tešku borbu sa zloćudnom bolešću, a posljednjih tjedana javnost je suočila s ozbiljnošću vlastite zdravstvene situacije. Zvijezda hit serije iz 90-ih 'Beverly Hills 9021' je nedavno javnosti priznala kako piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje bližnje te da je pronašla pjesmu koju želi da joj se pjeva i svira na posljednjem ispraćaju. Riječ je o poznatoj pjesmi 'Tears in Heaven' koja slovi za jednu od najvećih balada u povijesti rock’n’rolla, a sada je otkrila i u čemu želi biti sahranjena. 

Povezane vijesti

Želim svima ostati u najboljem sjećanju

 'Znam u čemu želim otići na drugi svijet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica prije nekoliko godina. U njoj se osjećam posebno. Želim biti lijepa. Želim svima ostati u najboljem sjećanju. Trudim se posljednjih mjeseci i ispraviti neke odnose, ispričati se ljudima koje sam povijedila - svjesno ili nesvjesno. Nastojim živjeti punim plućima i uživati u ovo malo vremena koje mi je ostalo', rekla je Shannen za američke medije. Iako je izjavila da je sretna i spokojna, otkrila je i da je istodobno tužna i prestrašena. 

 'Bojim se, naravno da se bojim. Ne znam što me čeka kada izdahnem i kamo će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama gledati svoje prijatelje, družiti se s njima, ljubiti ih i griti. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi - i dobro i loše', zaključila je.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image