PRIMLJENA U BOLNICU Trudna Iris Rajčić spremna za porođaj

Posljednji trenuci prije dolaska prinove

Story arhiva

Nekadašnja manekenka, danas 41-godišnja Iris Rajčić je zaprimljena u bolnicu KBC Sestre milosrdnice, što znači da je dolazak bebe sve bliže. Kako je objavila na Instagramu, u pola četiri ujutro je već bila u bolničkoj haljini, čekajući svog sina. Kako je i sama rekla prije tri dana, mjesta u trbuščiću više nema, a uzbuđenje pred dolazak sina je ogromno. Uz nju, dječaku se vesele i otac, nogometaš Marko Livaja i njihova četverogodišnja kćerkica Elizabet. 

'Samo da vas pozdravim', napisala je kratko uz snimku iz bolničkog kreveta i tako potvrdila da sinčić samo što nije stigao. Ovom će paru to biti drugo dijete. 'Sretna i ispunjena sa svojih 18 kilograma više. Čekam dan D. Dobila sam dva kilograma više nego s mojom bubamaricom. I tata da nam stigne kući. Brojimo jako sitno. Ovo smo ja i moj dječak', napisala je prije nekoliko dana dobro raspoložena Iris.

Uz tu sreću, Marko je prije nekoliko dana obznanio još jednu. Nakon što je neko vrijeme igrao za grčki klub AEK Atena F.C. vratio u svoj voljeni Split. Tada je i sam rekao kako je spojio ugodno s korisnim. Uz to što se vratio kući, veliko olakšanje mu je i činjenica što će biti blizu zaručnice Iris i njihovo dvoje djece.