Neutješna Sandra Perković o Milanu Bandiću: 'Zbogom, veliki čovječe!'

Vijest o smrti zagrebačkog gradonačelnika potresla je mnoge, a emocije ne skriva niti naša atletičarka, prijateljica i bivša suradnica Milana Bandića

Luka Stanzl/PIXSELL

Danas ujutro Hrvatskom je odjeknula vijest - od posljedica srčanog udara u 66. godini preminuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, priopćili su iz Grada Zagreba. Od gradonačelnika koji je na čelu metropole bio čak 21 godinu opraštaju se mnogi, a među njima je i naša najbolja atletičarka te njegova bivša suradnica, 30-godišnja Sandra Perković.

Ona se, naime, od iznenada preminulog gradonačelnika oprostila na Instagramu, gdje je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a pritom mu uputila i dirljive riječi.

'Zbogom VELIKI ČOVJEČE! Hvala ti na smijehu i vedrini. Hvala ti što si uvijek pružao ruku onima kojima je pomoć bila najpotrebnija. Grad Zagreb više nikad neće biti isti', započela je atletičarka.

borna filić pixsell 

'Zagrebački sportaši na čelu sa mnom ostali su bez svojeg najvjernijeg i najiskrenijeg navijača. Mnoge smo medalje zajedno kovali, čuvaj nas sada kao što si ti to uvijek radio, ali s nekog drugog mjesta. HVALA. Počivaj u miru', napisala je Sandra, koja je na parlamentarnim izborima 2015. godine izabrana za zastupnicu u Hrvatskom saboru na listi stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti kao zamjena za zagrebačkog gradonačelnika.

Inače, Milanu Bandiću pozlilo je jučer 23.30 sati te je ubrzo na njegovu adresu u Bužanovoj ulici stigla Hitna pomoć, piše Večernji list. U stanu su mu pokušali pružiti liječničku pomoć i reanimirali ga 45 minuta, a potom ga prevezli u bolnicu Sveti Duh gdje je, nažalost, preminuo.