ŠTITI NOVOG DEČKA Zaljubljena Jennifer uvela stroga pravila za Brada

Omiljena glumica zaljubljena je u tajanstvenog muškarca, a kako se on ne bi osjećao ugroženim, Jennifer je bivšeg supruga Brad Pitta morala staviti na distancu od sebe

Profimedia

Obožavatelji bivših supružnika, 57-godišnjeg Brad Pitta i 52-godišnje Jennifer Aniston, 'poludjeli' su kad je Jennifer nedavno objavila fotografiju na Instagram storyju na kojoj se u pozadini vidi muškarac kojinalikuje na Brada ali mu se ne vidi lice. Smatrali su da je to konačna potvrda šuškanjima da se bivši par ponovno zbližio i započeo vezu premda su se u medijima pojavile vijesti da je riječ o tajanstvenom muškarcu, a ne Bradu. Čini se kako bi obožavatelji mogli ostati razočarani jer je izvor blizak glumici sada potvrdio za Mirror kako je Jennifer zaljubljena preko ušiju u novog dečka čiji identitet zasad skriva. Ne samo to, već kako bi ga zaštitila svoju novu ljubav bila je primorana staviti Brada na distancu i postaviti čvrsta pravila u vezi njihovog druženja.

Instagram screenshot 

'Jennifer je u sedmom nebu i ne može maknuti osmijeh s lica', rekao je izvor koji je još ranije otkrio kako je njen novi dečko 'zgodan i ulijeva joj povjerenje, uz njega se osjeća sigurno'. Pojasnio je kako je Jennifer uvela stroga pravila prema Bradu kako se njen novi muškarac ni u jednom trenu ne bi osjećao ugroženim od njenog bivšeg supruga, s kojim je ostala u sjajnim prijateljskim odnosima. Tvrdi kako bivša Rachel iz serije 'Prijatelji' ovo čini jer je odlučna da joj uspije 'treća sreća' u ljubavi nakon dva propala braka, prvog s Bradom i drugog s glumcem, 49-godišnjim Justinom Therouxom.

Profimedia 

Jennifer je, otkriva izvor, priznala da su u prošlosti granice odnosa s Bradom bile nejasne. 'Jennifer je sada postavila čvrste granice kako novi dečko ne bi osjećao prijetnju od Brada. Nova veza joj je dala podstrek da uspostavi zdravu distancu od Brada i izliječi bol i tugu koja joj je preostala zbog njihove prošlosti', rekao je 'insider' i naveo primjer kako glumica prestala javljati na telefon Bradu ako je zove dok je u društvu svog novog dečka.

Profimedia 

Ako se tvrdnje ovog izvora pokažu istinitim bit će to završni udarac nadanjima brojnih fanova da će Jennifer i Brad ponovno biti skupa 16 godina nakon razvoda, kojeg je oskarovac podnio 2005. zbog toga što zaljubio u glumicu Angelinu Jolie, od koje se razveo prije pet godina i sad se bori za skrbništvo nad njihovo šestero djece. Podsjetimo, nadanja obožavatelja podstaknuli su i sami Brad i Jennifer svojom prisnošću na prošlogodišnjoj dodjeli SAG nagrada, kad su se grlili i izmijenjivali poljupce u obraze.

Profimedia 

Vjeru u njihovu obnovljenu romansu 'podgrijale' su prošle godine, između ostalog, i tvrdnje izvora za National Enquirer, koji je tada rekao kako i Bradova majka očajnički želi da se njen sin i Jennifer ponovno vjenčaju, kao i njihovi brojni prijatelji i kolege. 'Svi navijaju za to', kazao je.