Tri godine nakon razvoda od glumice Jennifer Aniston, glumac Justin Theroux je napokon krenuo dalje. Kako ističe tabloid 'Life & Style', 49-godišnjaku nedostaje ljubavi. S obzirom na to da je pandemija koronavirusa i dalje u jeku, jedina opcija koja mu se trenutno čini kao najpouzdanija je online dating aplikacije. Platforme su to koje su u posljednje vrijeme postale pravi hit. 

JENNIFER JE SADA PROŠLOST Glumac pronašao novi način za osvojiti djevojke
Story 

'Kao i mnogi samci, Justin je odlučio dati šansu ovim aplikacijama. S obzirom na to da trenutno ima puno vremena, vjeruje kako mu to neće biti na odmet', ispričao je anonimni insajder tabloida. Također, nije nepoznanica da mu se sve češće javljaju djevojke putem društvenih mreža. 'Spreman se skrasiti', ističe spomenuti izvor. 

Inače, Justin nakon šokantnog razvoda od Jennifer još nije imao ozbiljnu vezu. Prošle je godine u ovo vrijeme viđen s glumicom Lauren Norvelle, ali nikada ništa nije potvrđeno. Ako je suditi po ovim novim informacijama, nedostaje mu ljubavi i spreman je napraviti sve kako bi se što prije skrasio. S druge strane, ni Jennifer još nije pronašla svoju ljubav, iako se ove godine često govorilo o pomirenju s Bradom Pittom.

Justin i Jennifer Aniston
Profimedia 

Podsjećamo, Jennifer je nakon propalog braka s Bradom, svoju sreću odlučila okušati s tri godine mlađim glumcem Justinom Therouxom s kojim je stala pred oltar 5. kolovoza 2015. godine, odlučna u tome da ostatak života provedu zajedno. Međutim, par se u konačnici, nakon dvije i pol godine braka, odlučio razvesti