Mirandi Kerr slomljeno je srce: 'Sve dok se ne vidimo u raju...'

Oprostila se od člana obitelji

Instagram

Australska manekenka i bivša Viktorijina 'anđelica', 37-godišnja Miranda Kerr, uvijek je rado govorila o svojoj baki Anni, za koju je često isticala kako je upravo ona utjecala na njezin stil, ali i životni put. Mnoge je zato rastužila njezina posljednja objava na društvenim mrežama. Naime, Miranda je otkrila kako je njezina voljena baka - preminula. 

Instagram 

Tužne je vijesti Miranda podijelila na Instagramu, gdje je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira s bakom s majčine strane. 'Moja draga Bakica preminula je prošlog tjedna, 27. veljače. Bako, nema riječi koje mogu opisati koliko ti je moje srce zahvalno', započela je. 

Instagram 

'Ti si srce naše obitelji. Ti si razlog zašto smo svi toliko bliski. Razlog zašto vjerujemo. Ti si razlog što smo svi toliko drski. Ti si stavila iskru u naše oči. Donijela si toliko ljubavi i svijetla svima koji su te imali priliku upoznati. Sve koji su te znali tvoja je prisutnost podizala', nastavila je. 

Instagram 

'Ti si razlog što sam to što jesam. Naučila si me voljeti, brinuti, kuhati, vjerovati, biti graciozna, odijevati se, brinuti o sebi, suprugu i djeci. Osim toga, naučila si me moliti, naći humor i imati suosjećanje. Ti si naš kompas i nastavit ćeš to biti i meni i mojoj djeci do kraja naših života. Hvala bako što si bila sve što djevojka može poželjeti u baki, i puno više. Molim te, znaj da nikada ne bih mogla biti što jesam bez tebe, tvoje ljubavi, tvoga utjecaja i potpore', napisala je emotivna Miranda. 

'Obećajem da ću nastaviti tvoje nasljedstvo, tvoju ljubav i tvoje svijetlo sve dok živim. Nastavit ćeš živjeti kroz mene, našu djecu i cijelu našu obitelj. Tvoja ljubav, ljubaznost i velikodušnost duha nikada neće biti zaboravljena. Sve dok se ne vidimo u raju, molim te znaj da ćeš biti moja zraka sunca. Zagrli djeda za mene. Oboje vas volim više nego što riječi mogu opisati', zaključila je manekenka, a njezina je objava dirnula mnoge. 

'Šaljem ti veliki zagrljaj. Volim te', 'šaljem molitve tebi i tvojima', 'šaljem ti zagrljaj, zvuči kao da je bila divna žena', 'tako mi je žao zbog tvog gubitka, Miranda', 'draga, toliko ljubavi ima u ovim riječima i fotografijama. Tako te volim i šaljem ti najveći zagrljaj i molitve', tek su neki od brojnih komentara na ovu dirljivu objavu manekenke koja se oprostila od jedne od najvažnijih osoba u svom životu.