ŽIVAHAN MALIŠAN Franka otkrila kakav problem ima sa sinčićem Viktorom

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica priznala je da ne zna kako bi 'stala na kraj' zahtjevima njenog 13-mjesečnog sina

Instagram

Domaća pjevačica, 28-godišnja Franka Batelić, sunčano vrijeme koje nagovješćuje dolazak proljeća iskoristilla je da povede svog jednogodišnjeg sinčića Viktora,kojeg ima sa suprugom, 35-godišnjim nogometašemVedranom Ćorlukom, u šetnju pored morske obale. Šetnja s mališanom, naravno, nije prošla bez 'problema' s kojima se susreće većina roditelja. Franka je, naime, pratiteljima na svom Instagram profilu objasnila kako Viktoru nije bilo lako objasniti da ne smije skočiti u more.

Instagram screenshot 

'Pokušaj objašnjenja zašto ne može skočiti u more no. 127282', napisala je Franka šaljivo uz fotografiju. Podsjetimo, nedavno je pjevačica podijelila i vijest na Instagramu kako je Viktor doživio svoju prvu 'mini' bolnu nezgodu, Naime, dan u njenoj obitelji započeo je poprilično veselo. Franka se najprije pohvalila kako Viktor, baš kao i mama, obožava glazbu. Video u kojem dječak razdragano pleše i viče na taktove pjesme 'Stvar' domaćeg glazbenika Matije Cveka, nasmijao je Frankine brojne obožavatelje. 'Najveći/najmanji fan', ponosno je tada napisala uz snimku. 

Instagram screenshot 

Međutim, stvari nisu za dugo ostale tako vesele. Kako je otkrila u idućoj objavi, pjevačica je sa sinom otišla u park, a fotografija na kojoj nasmiješena pozira s malenim nastala je netom prije nego što se, kako je pojasnila, dogodio kaos. 'Sekunde prije kaosa i prve parkić mini ozljede', napisala je tada. Iako nije otkrivala detalje ozljede, za pretpostaviti je kako je i Viktor taj dan, baš kao i njegovi vršnjaci, u igri 'zaradio' ozljedicu koja je dio svačijeg djetinjstva.

Instagram screenshot