Iako će godina na izmaku ostati zapamćena i kao godina Covida-19, da će ju brojni pamtiti i po najljepšim mogućim vijestima - dolasku prinove, svjedoče i ovi domaći parovi koji su u 2020. proširili svoje obitelji novim članovima. Tko se sve u ovoj godini ostvario u ulozi roditelja, a tko je dobio priliku još jednom provjeriti svoje znanje u mijenjanu pelena, pogledajte u nastavku.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka

Najljepši ulazak u ovu godinu imali su pjevačica Franka Batelić i proslavljeni nogometaš Vedran Ćorluka čiji je sinčić Viktor na svijet stigao 5. siječnja i mladi par ponosno učinio roditeljima.

BABY BOOM NA DOMAĆOJ SCENI Poznati kojima je u 2020. stigla prinova
Instagram 

Rajna Raguž i Tomislav Čuljak

Fotografkinja i bivša Miss Hrvatske, Rajna Raguž i suprug, Tomislav Čuljak, u siječnju su dobili treće dijete, sinčića Matu kojemu su se posebno veselili četverogodišnja sestra Greta i trogodišnji brat Ivan.

Rajna Raguž
Instagram 

Kristina i Marin Čilić

Proslavljeni domaći tenisač Marin Čilić i supruga Kristina krajem siječnja su postali roditelji dječaka kojemu su dali neobično ime - Baldo.

Antonija Mišura Sandrić i Marko Sandrić

Početkom veljače roditelji djevojčice Tare postali su jedna od najpoznatijih i po mnogima najljepših domaćih sportašica, šibenska košarkašica Antonija Mišura Sandrić i suprug Marko.

Jelena Perić i Igor Bubnjić

Hrvatska Kim Kardashian kako joj mnogi tepaju, influencerica Jelena Perić i nogometaš Igor Bubnjić, u veljači ove godine su dobili svoje prvo dijete - sinčića Tea.

Ella Dvornik i Charles Pearce

U dom jedne od najpoznatijih domaćih blogerica, Elle Dvornik, i supruga Charlesa Pearcea, 20. veljače je stigla druga kćerkica, Lumi Wren, kojoj se posebno veselila starija sestra, trogodišnja Balie Dee.

Petra Cicvarić i Peđa Gvozdić

Domaći glumački par, Petra Cicvarić i Peđa Gvozdić, u ožujku su dobili drugu kćerkicu, djevojčicu kojoj su dali ime Edita, a čiji je dolazak željno iščekivali i njezina starija sestra, trogodišnja Korana.

BABY BOOM NA DOMAĆOJ SCENI Poznati kojima je u 2020. stigla prinova
Instagram 

Elin i Ivica Kostelić

Blizanke Kata i Jana stigle su u obitelj proslavljenog skijaša Ivice Kostelića i supruge Elin 20. ožujka ove godine i tako 'popravile' brojčani omjer muško - ženskih snaga u kući gdje su do tada vladala njihova starija braća, šestogodišnji Ivan i četverogodišnji Leon.

BABY BOOM NA DOMAĆOJ SCENI Poznati kojima je u 2020. stigla prinova
Story arhiva 

Marija Borić Jerneić i Branimir Jerneić

U jeku pandemije koronavirusa roditelji su postali i domaća glumica Marija Borić Jerneić i njezin suprug, Branimir Jerneić, kojima je 25. ožujka na svijet stigao sinčić čije ime još uvijek uspješno skrivaju od javnosti.

Lidija i Tin Kontrec

Život domaćeg rukometaša Tina Kontreca koji trenutno igra u njemačkom VFL Gummersbachu i njegove supruge Lidije u potpunosti se promijenio kada je u ožujku na svijet stigao njihov mezimac Leon.

Lara Stipetić i Luka Cindrić

Rukometaš Luka Cindrić i djevojka Lara Stipetić u travnju su dobili svoje prvo dijete, djevojčicu, kojoj su ponosni roditelji nadjenuli ime Alisa.

Sementa Rajhard i Vanja Brundula

Neopisiva sreća zavladala je 14. travnja u domu pjevačice i glumice Semente Rajhard i zaručnika Vanje Brundule kada se rodila njihova princeza Stella.

Matea Zubčić Andrić i Tomislav Zubčić

U obitelj domaćeg košarkaša Tomislava Zubčića i supruge Matee Zubčić Andrić u svibnju ove godine stigla je dugoočekivana kćerkica kojoj su mladi roditelji nadjenuli ime Sofia.

Senka Mandić i Zoran Mamić

Bivšem nogometašu, treneru i sportskom direktoru Dinama, Zoranu Mamiću sredinom svibnja na svijet je stiglo treće dijete. Njegova partnerica Senka Mandić u privatnoj je klinici rodila djevojčicu, svoje prvo dijete, dok Zoran iz prijašnjeg braka s Vanjom Horvat ima dvoje djece, 26-godišnju kći Ninu i 22-godišnjeg sina Brunu.

Prodaje se luksuzna vila Zorana Mamića
Igor Soban/PIXSELL 

Sanda Lončar i Siniša Ružić

Domaći glumac 51-godišnji Siniša Ružić, godinu dana nakon što je uplovio u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Sandom Lončar, 22. lipnja ove godine postao je otac dječaka kojemu su sretni roditelji dali ime Robert Ivan.

BABY BOOM NA DOMAĆOJ SCENI Poznati kojima je u 2020. stigla prinova
Dražen Kokorić 

Sandra Kekez i Ivo Amulić

U 59. godini treće je dijete dobio domaći pjevač Ivo Amulić, član klape Rišpet, kojemu je supruga Sandra Kekez početkom srpnja na svijet donijela kćerkicu Dinu. Iz prvog braka Ivo ima već dvoje djece, kćer Hanu i sina Mihovila.

Ivo Amulić nikad nije priznao da mu je Ornela Bešker kći
Dusko Jaramaz/PIXSELL 

Dorin Lucija Zelenika i Oliver Zelenika

Ljubiteljica mode i blogerica, Dorin Lucija Zelenika i suprug, nogometni vratar Oliver Zelenika početkom srpnja su postali roditelji dječaka kojemu su dali ime Loris.

Lucija Zaninović i Nal Kuzmanić

Nakon trogodišnjeg sina Ervina, u obitelj domaće tekvandoašice Lucije Zaninović i supruga Nala Kuzmanića, 24. srpnja je stigla kćerkica Marina.

BABY BOOM NA DOMAĆOJ SCENI Poznati kojima je u 2020. stigla prinova
Instagram 

Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić

Krajem srpnja ove godine domaća glumica, Nataša Janjić Medančić i njezin suprug, ortoped Nenad Medančić, dočekali su najljepšu vijest - rodila se njihova kći Kaja čiji je dolazak posebno razveselio jednoipolgodišnji sinčić Toni.

Pamela Ramljak i Mladen Salajster

Početkom kolovoza obitelj domaće pjevačice Pamele Ramljak i supruga Mladena Salajstera, nakon sinčića Antuna, koji je tri godine uživao ulogu mezimca u obitelji, postala je bogatija za još jedno dijete, kćerkicu kojoj je par nadjenuo ime Maria.

BABY BOOM NA DOMAĆOJ SCENI Poznati kojima je u 2020. stigla prinova
Dražen Kokorić 

Aleksandra Kramberger i Mario Petreković

Komičar i voditelj Mario Petreković 21. kolovoza postao je otac kćerkice Marle koju je dobio s dugogodišnjom djevojkom Aleksandrom Kramberger.

Gordana Marelli i Adam Kromer

Jedan od najzanimljivijih domaćih reality parova, Adam Kromer i Gordana Marelli, koji su osvojili velik broj simpatija u popularnoj emisiji 'Brak na prvu', 24. kolovoza ove godine dobili su svoje prvo dijete, sinčića Noela.

Ivana Kujundžić i Hrvoje Rupčić

Domaći glazbenik, 50-godišnji Hrvoje Rupčić početkom rujna ove godine dobio je trećeg sina, kojemu su on i supruga Ivana Kujundžić dali ime Petar. Iako je talentiranoj umjetnici ovo prvo dijete, Hrvoje iz prijašnjeg braka već ima 22-godišnjeg Nou i 15-godišnjeg Jakova.

BABY BOOM NA DOMAĆOJ SCENI Poznati kojima je u 2020. stigla prinova
Facebook 

Marijana Batinić i Matej Pašalić

Jedno od omiljenih televizijskih lica, voditeljica Marijana Batinić, 18. je rujna na svijet donijela svoju drugu djevojčicu, kćerkicu Rozu, i time njihovu tročlanu obitelj, koju su činili Marijana, suprug Matej Pašalić i petogodišnja kći Ena, povećala za još jednog člana.

Izabel i Mateo Kovačić

Roditelji sinčića Ivana, 12. listopada ove godine postali su i domaća poduzetnica Izabel Kovačić i suprug, proslavljeni domaći nogometni reprezentativac, Mateo Kovačić.

BABY BOOM NA DOMAĆOJ SCENI Poznati kojima je u 2020. stigla prinova
Instagram 

Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Dvije godine nakon vjenčanja i rođenja kćeri Maše, glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević, u studenom ove godine dobili su drugo dijete, sinčića Jakšu. Glumici je ova treće dijete jer iz prijašnjeg braka ima kći Lotu.

Jelena Otašević i Momčilo Otašević imaju dvoje djece
Story arhiva 

Vika i Jan Kerekeš

Domaći glumac Jan Kerekeš i supruga Vika, 26. studenog ove godine postali su ponosni roditelji dugoočekivane djevojčice kojoj su nadjenuli ime Una.

BABY BOOM NA DOMAĆOJ SCENI Poznati kojima je u 2020. stigla prinova
Story Press 

Milena i Frano Lasić

Domaći glumac i glazbenik, 65-godišnji Frano Lasić i njegova 30 godina mlađa supruga Milena krajem studenog su dobili svoje prvo dijete, sinčića čije ime još nisu otkrili javnosti. Glumcu je ovo četvrto dijete jer iz dva prijašnja braka ima 33-godišnjeg sina Janka, 19-godišnju kćer Linu i dvije godine mlađeg Luku.

BABY BOOM NA DOMAĆOJ SCENI Poznati kojima je u 2020. stigla prinova
Story