Charles i Camilla skrivaju da već neko vrijeme ne žive pod istim krovom

Brak budućeg britanskog prijestolonasljednika i vojvotkinje od Cornwalla samo se naizgled čini stabilan jer iza 'ukrašenog pročelja' njihova ljubavna priča sasvim je drugačija

Profimedia

Princ Charles oženio je Camillu Parker Bowles tek 2005. godine iako je bila njegova ljubavnica još dok je bio u braku s princezom Dianom, koja je poginula u automobilskoj nesreći 1997. Cijenu Charlesove veze s Camillom Diana je skupo platila, ali čini se kako je to sve bilo uzalud, koliko za Dianu toliko i za Charlesa, koji već neko vrijeme potajno živi odvojeno od supruge, javlja Globe. Njihove razlike i neslaganja nagomilale su se tijekom godina i oslabile im vezu, a tome je kumovala i Charlesova navodna ljubav prema alkoholu.

Profimedia 

Nekoliko izvora s dvora potvrdilo je kako su Charlesova ovisnost o alkoholu i neprestane trzavice i svađe djelovale pogubno na njihovu vezu, no smatraju da se par ne namjerava rastati zato što im je jednostavnije održavati brak iz obostrane koristi. 'Oni i dalje marljivo obavljaju kraljevske dužnosti i male su šanse da će se razvesti', složni su izvori koji kažu da se par najčešće svađao oko Camilline 'gladi' za moći i gina, žestokog alkoholnog pića kojeg budući nositelj krune obožava.

Profimedia 

Insideri s dvora tvrde kako Charles i Camilla već niz godina ne žive pod istim krovom, ali to, naravno, skrivaju jer ne žele loš publicitet u javnosti. 'Tužno je kako se njihova veza pretvorila u brak iz koristi. Ono što ih još drži zajedno su kombinacija ponosa, ambicije i moći, barem zasad', zaključio je jedan od izvora. Dvor se još nije službeno oglasio u vezi ovih navoda, a Charles i Camilla se na prvi pogled ne doimaju nesretno kad su jedan kad drugoga.

Profimedia 

Tako su nedavno zajedno posjetili centar u kojem se provodi imunizacija protiv covida-19 i pritom su bili dobro raspoloženi, a Camilla je podijelila i novosti vezane za zdravstveno stanje princa Philipa, koji je već više od dva tjedna u bolnici zbog infekcije i problema sa srcem. Ako je Camilla i imala namjeru razvesti se od svog supruga, logično je za pretpostaviti da taj potez neće napraviti sada kad je sve bliži trenutak kad će kraljica Elizabeta prepustiti vlast Charlesu, a time i titulu kraljice, barem formalno i uz puno manje ovlasti i moći, predati Camilli.