Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBITELJ UJEDINJENA U MOLITVI Princ Philip zabrinuo javnost

Autor N.R.

Neće tako skoro iz bolnice

Kraljica Elizabeta i princ Philip Izvor: Profimedia

Prije nešto manje od dva tjedna, 99-godišnji britanski princ Philip je završio u bolnici. 'Završio je u bolnici jer se nije osjećao dobro', kratko je rekao glasnogovornik, a zatim je spomenuo da su se kraljica i njen suprug desetak dana prije hospitalizacije cijepili protiv koronavirusa. Cijepljenje je obavio kućni liječnik, međutim, glasnogovornik nije komentirao sumnja li se da je Philipovo stanje možda posljedica nuspojave cjepiva. Kako i dalje nije specificirano što mu je, javnosti je obznanjeno da Philip neće tako skoro iz bolnice. Jučer je čak javljeno da je premješten u drugu bolnicu, zbog daljnjih pretraga.

Produljenje boravka u bolnici u obitelji je probudio loš osjećaj. Kako javljanju tamošnji mediji, pozitivan duh je splasnuo, zabrinuti su i ujedinjeni u molitvama za prinčev oporavak. 'Tijekom posljednjih 11 mjeseci radilo se sve kako bi se on i kraljica zaštitili od koronavirusa. Sada je, kako su saznali da se princ neće tako brzo vratiti kući, došlo do značajne promjene u raspoloženju. Svačije su misli sada čvrsto usredotočene na to da on pobijedi ovu bolest', ispričao je insajder obitelji.

Povezane vijesti

Krajem veljače, Philipa je posjetio unuk, princ William. Tijekom posjeta jednom centru za cijepljenje, princ William je na pitanje novinara o zdravstvenom stanju djeda odgovorio da je 'princ Philip dobro, drže ga na oku', nakon čega je namignuo. Nije ulazio u detalje, ali su njegove riječi ipak djelovale umirujuće fanovima kraljevske obitelji.

Podsjetimo, Philip bi u svibnju trebao proslaviti 100. rođendan, što će biti prigoda za veliko slavlje s obzirom na to da će time postati prvi član u povijesti britanske kraljevske obitelji koji je proživio puno stoljeće. No, s dvora se čuju glasine kako od najavljene grandiozne proslave, kojoj se kraljica pogotovo radovala - neće biti ništa.

Magazin

Royals