Meghan opisala na koji način ju je kraljevska obitelj ušutkivala

'Firma', kako mnogi s dobrim razlogom nazivaju britansku kraljevsku obitelj, spriječila je Oprah da vodi intervju s Meghan Markle 2018. prije nego se udala za Harryja, a vojvotkinja je sada, uoči objave velikog intervjua s Oprah, otkrila na koji način su je royalsi cenzurirali

Profimedia

Sutra u dva sata ujutro bit će emitiran najiščekivaniji intervju u svijetu - princa Harryja i Meghan Markle s legendarnom voditeljicom Oprah Winfrey, koji ćemo uživo popratiti na Story.hr. Meghan je u objavljenim teaserima intervjua priznala da ju je kraljevska obitelj ušutkivala, nakon što se Oprah prisjetila kako je dvor odbio njen zahtjev da vodi intervju s Meghan 2018. godine, prije nego se trebala vjenčati za Harryja. Vojvotkinja od Sussexa objasnila je kako je Buckinghamska palača prisluškivala njene telefonske razgovore s Oprah kad su saznali da voditeljica želi intervju, piše entertaintimes.com.

Meghan je sada po prvi put otkrila ono o čemu je dosad morala šutjeti, kako ju dvor ograničavao u izražavanju misli i kontrolirao 'svaki njen pokreti'. Rekla je kako su ljudi iz PR odjela Buckinghamske palače bili prisutni u sobi dok je vodila telefonski razgovor s Oprah i unaprijed je 'savjetovali' da odbije intervju. Priznala je koliko je sretna što je  napokon slobodna od svih kraljevskih pravila i protokola i može reći što joj je na umu i u srcu.

Stručnjakinja je pojasnila kako je supruga princa Williama, 39-godišnja Kate Middleton, morala slijediti ista pravila palače i naučiti se pravilno ponašati kao kraljevska ličnost te upoznati se s time kako 'Firma' funkcionira kao institucija. Smatra kako je Meghan obrazovana i načitana žena koja je vrlo lako mogla shvatiti u kakvu obitelj se udaje i kakva pravila u njoj vrijede.

Profimedia 

Meghanin intervju već je uspoređen s čuvenim 'Panorama' intervjuom koji je dala princeza Diana 1995. godine, i koji je tada odjeknuo poput hidrogenske bombe jer je u njemu otkrila detalje lošeg braka s princom Charlesom te priznala kako ga je varala, ali i on nju. Vojvotkinja od Sussexa već je u isječku intervjua digla paniku na britanskom dvoru kad je rekla da kraljevska obitelj izmišlja i širi laži o njoj i Harryju.

Profimedia 

U svakom slučaju, vrijedi pogledati intervju Harryja i Meghan s Oprah u noći s nedjelje 7. ožujka na ponedjeljak u 2 ujutro, koji ćemo popratiti na Story.hr i saznati sve tajne o kojima su vojvode od Sussexa dosad morali šutjeti.