Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEGHANINE OČI PUNE SUZA Harry: 'Bilo me strah da se povijest ne ponovi'

Autor N.R.

Objavljen teaser najočekivanijeg intervjua

 Izvor: Profimedia

Odbrojavanje do početka najočekivanijeg intervjua je na samom vrhuncu. Ove nedjelje će Meghan Markle i princ Harry napokon ispričati svoju priču, i to jednoj od najpoznatijih voditeljica Oprah Winfrey. Bit će to 90-minutni CBS specijal u kojem će ovaj par pričati o svemu - tenzijama unutar kraljevske obitelji, borbi koju su vodili s medijima, ali i odlasku iz Velike Britanije.

Priča koja je od samog početka bila medijski popraćena sada dobiva nastavak, koji se dugo čekao. Sada je izašao teaserintervjua, koji samo još jednom potvrđuje da vrijedi izdvojiti 90 minuta u nedjelju. Meghanine oči bile su pune suza, Oprah je točno znala koja pitanja treba postaviti, a Harry je priznao da se bojao ponavljanja povijesti koje uključuje njegovu preminu majku, princezu Dianu.

7. ožujka ispričat će svoju stranu priče
Izvor: YouTube

Uz nekoliko kadrova u kojima se prikazuje Oprah, Meghan i Harry, u kratkom video isječku mogu se čuti i neka pitanja. 'Samo da svim gledateljima bude jasno, danas pokrivamo sve teme i ništa ne skrivamo', rečeno je na početku snimke, nakon čega je slijedilo pitanje, čiji će odgovor zanimati mnoge. 'Jesi li namjerno bila tiho, ili si bila utišana', pitala je Oprah Meghan, čije oči su bile pune suza.

meghan Izvor: Profimedia

Kasnije se, kao što se i govorilo, pojavio i princ Harry. 'Najviše sam strahovao od ponavljanja povijesti', izgovorio je dok je držao suprugu za ruku. Princ je progovorio i o majci Diani. 'Osjećam olakšanje i sreću jer sada sa suprugom sjedim ovdje s tobom. Moram ti priznati da nikada nisam mogao ni zamisliti kako će njoj biti teško i s čime se sve morati boriti kroz godine', komentirao je.

Povezane vijesti

meghan Izvor: Profimedia

Kako bi još više privukli gledatelje, pušten je i dio intervjua u kojem voditeljica priznaje kako su Harry i Meghan rekli puno šokantnih informacija. Da će to biti iskreni intervju, prije nekoliko dana je potvrdio i anoniman izvor. S obzirom na to da su sada i službeno 'izvan' spomenute obitelji, izvor ističe kako se neće suzdržavati komentiranja svega što se događalo. Da im je velika želja ispričati istinu su pokazali i u posljednjih nekoliko mjeseci, kada su prije svega odabrali iskrenost. Samo se prisjetimo da je Meghan iskreno progovorila o svom pobačaju prošlog ljeta, nije šutjela ni kada su bili predsjednički izbori u Americi, a i nedavno su obznanili drugu trudnoću.

Magazin

Royals