DUŠKO JE HTIO SINA Sve što nismo znali o trećoj trudnoći Jelene Karleuše

O ovim komplikacijama ne voli govoriti

Instagram

Iako tu tužnu vijest nije skrivala, srpska pjevačica Jelena Karleuša je jučerašnjom objavom, u kojoj se dotiče svoja tri carska reza, šokirala one koji nisu znali da je 42-godišnjakinja 2014. godine izgubila bebu. Nakon što se vijest tada saznala, mediji su konstantno pokušavali iz pjevačice izvući detalje, ali je ona svaki put jasno dala do znanja da o tome ne voli i neće govoriti. Ipak, kratkim odgovorima je uspjela objasniti što se događa. 

U jednom je intervjuu, nekoliko godina nakon što je izgubila bebu, otkrila da zbog problema sa zdravljem ne može proširiti obitelj i ispuniti veliku želju njezinog supruga, nogometaša Duška Tošića. Kako se tada pisalo, Duško je oduvijek htio, uz 12-godišnju Atinu i 11-godišnju Niku, imati sina. 'Ja sam zdravstveno veoma loše i zbog toga više ne bih mogla imati djecu. Imala sam već tri carska reza, dva zbog porođaja i jedan zbog kirurške intervencije na koju sam morala ići nedavno. Trudnoća je veoma opasna za mene', izjavila je pjevačica jednom prilikom za 'Informer'.

Iako je jasno dala do znanja da izbjegava trudnoću, jednom je prilikom priznala da vjeruje, i da zatrudni, da bi na svijet stigla treća djevojčica. 'Duško prije svega mora shvatiti da je veliko pitanje bismo li treći put dobili sina. Vjerojatno bih opet rodila djevojčicu. Kada razgovaramo o tome, ja mu sve to kažem i na taj način ga odgovaram od ideje da radimo na trećoj bebi. Iako, ja se nimalo ne bih bunila kada bih imala još jednu kćer', rekla je Karleuša, kojoj komplikacije nažalost ne dopuštaju da uživa u trećoj trudnoći.

Podsjetimo, Jelena je poznata po tome što sebe smatra i predstavlja izrazito snažnom ženom. Da širokim lukom zaobilazi negativnu, pokazala je u nekoliko navrata, a ovako je odgovorila kada su je pitali za izgubljenu bebu. 'Baš su ti super ova novogodišnja pitanja! Imaš li nešto vedrije, majke ti?! Alo, dečko, ej! Pusti bre pakao! Vrati se u raj! Imam ja puno životnih problema, ali ja sam žena koja ne hvata na patetiku. Nikada ne pokazujem slabosti javno', govorila je tada pozitivnog duha, iako je riječ o vrlo teškoj temi.