FRAJERČIĆ NA ROMOBILU Nema tko se nije okrenuo za sinčićem Pippe Middleton

Prvi put u javnosti nakon šokantnog intervjua princa Harryja i Meghan

Profimedia

Dio žena ne odustaju od tjelesne aktivnosti tijekom trudnoće. Neke rade svoj posao do samog kraja, neke planinare, neke vježbaju. U svakom slučaju, svaka žena sluša vlastito tijelo i sukladno tome provodi svoje trudničke dane kako najbolje zna. Da je aktivna u drugoj trudnoći, pokazala je i Pippa Middleton, mlađa sestra vojvotkinje i supruge princa Williama, Kate Middleton. Naime, paparazzi fotografi su je 'uhvatili' na ulicama Londona s dvogodišnjim sinom Arthurom. Dvojac je sunčano vrijeme iskoristio za vožnju romobilima. To je bilo njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon intervjua princa Harryja i Meghan Markle, u kojem je između ostalog, spomenuta i njezina starija sestra.

Profimedia 

Za ležerno poslijepodne, Pippa je odjenula crne uske traperice, bijeli vuneni kaput brenda Harris Wharf London. Sve je uparila s bijelim tenisicama i Ray-Ban sunčanim naočalama. U skladu s njom, zasjao je i dječak. Nema tko se nije okrenuo za mališanom koji je oduševio u trapericama i minijaturnim plavim kaputićem. Uz klasičnu crnu torbicu, Pippa je na leđima imala i sportsku torbu s dodatnim igračkama za sina. Naravno, oboje su pazili na sigurnost pa su kacige bile 'must have'.

Profimedia 

Otkako je u prosincu prošle godine otkrila kako sa suprugom Jamesom čeka svoje drugo dijete koje će se za koji mjesec pridružiti njihovom dvogodišnjem sinčiću Arthuru, viđena je nekoliko puta u javnosti čime je dokazala da i u trudnoći njeguje svoj, do sada poznati stil. Naime, baš kao i njezina starija sestra, i 37-godišnjakinja je poznata ljubiteljica kombiniranja jednostavnih odjevnih komada.

Profimedia 

Podsjetimo, Pippa je s Jamesom u prosincu otkrila da im stiže prinova. 'Pippa i James su presretni, ovo su predivne vijesti nakon ovako teške godine. Cijela obitelj je oduševljena', rekao je izvor za spomenuti medij. Sukladno tome, uzbuđena su i djeca Pippine sestre, Kate. Prinčevi George i Louis i princeza Charlotte jedva čekaju još jedno dijete s kojim će se moći igrati.