Mlađa sestra Kate Middleton, 37-godišnja Pippa Middleton je trudna i sa suprugom Jamesom čeka svoje drugo dijete. Nakon što su prije dvije godine dobili sina Arthura, spremni su za drugu bebu. Koliko je cijela obitelj uzbuđena zbog prinove, potvrdio je izvor za 'Page Six'. Iako se nekoliko puta nagađalo da je trudna, sada je napokon stigla i potvrda. Ipak, Pippa i James se još uvijek nisu oglasili. 

George, Lois i Charlotte dobivaju društvo za igru: Stiže kraljevska beba
Profimedia 

'Pippa i James su presretni, ovo su predivne vijesti nakon ovako teške godine. Cijela obitelj je oduševljena', rekao je izvor za spomenuti medij. Sukladno tome, uzbuđena su i djeca Pippine sestre, Kate. Prinčevi George i Louis i princeza Charlotte jedva čekaju još jedno dijete s kojim će se moći igrati. 

George, Lois i Charlotte dobivaju društvo za igru: Stiže kraljevska beba
Profimedia 

 Inače, 37-godišnjakinja je 15. listopada 2018. godine postala majka dječaka Arthura Michaela Williama, kojeg je dobila u braku s vozačem trkaćih automobila, Jamesom Matthewsom, a prema posljednjim pisanjima Entertaintimesa, do samog porođaja, Pippa nije znala spol svog prvog djeteta. Hoće li i ovog puta čekati do samog kraja kako bi saznala hoće li Arthur dobiti sestru ili brata, tek ćemo saznati.