Davor Šuker više ne ljubi 25 godina mlađu Kristinu Bralo

Vijest stiže tri i pol mjeseca nakon prekida

Slavko Midzor/PIXSELL / Privatni album

Kako javlja tportal, došao je kraj veze 53-godišnjeg predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, člana Uefinog izvršnog odbora i bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Davora Šukera i 25 godina mlađe glazbenice i misice Kristine Bralo. Iako nikada javno vezu nisu potvrdili, spomenutom mediju su njihovi prijatelji potvrdili da ljubav više ne traje. Kako kažu, prekinuli su uoči Nove godine.

Privatni album 

U studenom prošle godine pojavile su se glasine o njihovoj vezi, što oni nisu potvrdili javnosti. Sve je navodno završilo prije njegovog odlaska u Ameriku, nakon čega je ona zatvorila Instagram profil od očiju javnosti. Pjevačica i bivši nogometaš nisu komentirali ni prekid, baš kao ni samu vezu, a dovoljno govori da je sve procurilo u javnost tek tri i pol mjeseca kasnije.

Podsjetimo, 27. prosinca je Kristina za Story odbila komentirati navode o njihovoj vezi. 'Istina je da sam sretna i sve dok je tako, dobro je. Ne treba to kvariti. Kada bude vrijeme da o tomu nešto kažem, bit ćete prvi obaviješteni, obećavam', rekla nam je pa otkrila što za nju znači 'idealan muškarac'. 'Pojam idealnog muškarca za svaku je ženu različit. Mene muškarac obara s nogu kada mi pokaže da razmišlja o meni, a malo njegove pažnje uljepša mi dan. Vjerujem da ne postoji ništa na svijetu što ne mogu sama, ali ideja da je netko spreman sa mnom dijeliti život, podržati moje snove i kada se čine nemogućima, potaknuti me da budem bolja, čini me sretnom i potpuno mu posvećenom. Vjerujem u snagu i moć ljubavi, u njoj nalazim inspiraciju za svoju glazbu, svoj život', ispričala nam je Kristina, a izgleda da Davor nije bio to što je ona tražila.

Šime Eškinja