HANA SE OBRATILA GORANU? Neke osobe su kazne, a neke nagrada

Dok Goran ljubi novu djevojku, Hana mudruje na društvenim mrežama

Instagram

Prekid nijedne dugogodišnje veze nije jednostavan, ali mnogi stručnjaci tvrde kako vrijeme liječi sve rane. Toga je svjesna i influencerica 23-godišnja Hana Rodić  koju je nedavno ostavio i prevario 'Gospodin Savršeni', Goran Jurenec (40). Ako je vjerovati objavama na društvenim mrežama, bivša reality zvijezda odlučila je s osmijehom na licu nastaviti dalje.

Prije nekoliko dana otkrila je kako žene poput nje nikada ne pate za muškarcima, a svoje pratitelje nastavila je 'častiti' mudrim izrekama. Iako nije otkrila kome je poruka namijenjena, fanovi su posumnjali kako je citat posvetila nevjernom muškarcu. 'Nema slučajnog susreta. Svaka osoba u našem životu je ili ispit, ili kazna, ili dar sudbine', napisala je dobro raspoložena Hana pa poželjela dobro jutro Instagram sljedbenicima.

Instagram hana rodic


Hana i Goran posljednjih dana pune novinske stupce, a na meti su i brojnih komentatora koji s nestrpljenjem očekuju nastavak 'virtualnog rata'. Naime, 'Gospodin Savršeni' u nedjelju je objavio kako se vratio bivšoj djevojci Claudiji, a većinu pratitelja negativno je iznenadio kada je otvoreno pričao i o detaljima iz Haninog privatnog života. 

 Prekid nije bio prekjučer nego puno ranije. Poslao sam Hanu nakon Božića za Zagreb i preselio u London kako bih započeo novi život. Htio sam našu vezu već prije godinu dana prekinuti, ali se dogodio lockdown. Bili smo zatvoreni u Njemačkoj i jednostavno je nisam mogao izbaciti jer sam znao da nema nikog i da je ovisna o meni, napisao je Goran. 

Instagram 

Otkrio je i kako je svjestan da će cijela situacija sada eskalirati. 'Svjestan sam da Hana svoju bol i bijes ne može kontrolirati i očekujem da situacija eskalira. Na kraju oboje znamo da smo cijelu godinu živjeli jedan kraj drugog, čak i spavali u različitim sobama.