Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZEZNUO IH LOCKDOWN

GORAN HTIO PREKINUTI I RANIJE: 'Vratio sam se bivšoj'

Autor N.R.
Autor N.R.

Šokantni detalji prekida jednog od najpoznatijih reality parova

Izvor: Instagram

Reality zvijezda Hana Rodić je prije nekoliko dana otkrila da je prekinula ljubavnu vezu s Gospodinom Savršenim, Goranom Jurenecom. Prema svemu sudeći, između njih nije bilo savršeno. Do prije nekoliko sati nije se znao točan razlog prekida. Naime, nakon Hane, javio se i Goran koji je otkrio šokantne detalje. Jedan od njih je i njegov povratak bivšoj djevojci Claudiji. Do sitnih je detalja ispričao što on o svemu misli, zašto je došlo do prekida, ali i što misli o Hani. 

'Prekid nije bio prekjučer nego puno ranije. Poslao sam Hanu nakon Božića za Zagreb i preselio u London kako bih započeo novi život. Htio sam našu vezu već prije godinu dana prekinuti, ali se dogodio lockdown. Bili smo zatvoreni u Njemačkoj i jednostavno je nisam mogao izbaciti jer sam znao da nema nikog i da je ovisna o meni', započeo je Goran.

Hana Rodić Goran Jurenec Izvor: Instagram

Dodao je kako su imali godinu punu svađa, a onda je eskaliralo. Različiti pogledi na svijet, kako Goran kaže, su mu jasno pokazali da ne mogu graditi zajedničku budućnost. A onda se dogodila ona - Claudia Lucia. 'Jedina podrška, koju sam u to vrijeme imao, je bio kontakt s mojom bivšom djevojkom Claudijom. Počeli smo razvijati osjećaje jedan prema drugom. Tražio sam soluciju, ali nije bilo moguće jer sam dobro znao da Hana osim mene nikog nije imala. Taj osjećaj je bio grozan i uništio me', detaljno je ispričao.

hana rodić Izvor: Instagram

Povezane vijesti

'Ne žalim zbog ove odluke jer sam pronašao ljubav. Žalim samo što prema Hani od početka nisam bio iskren i što sam je lagao. Jednostavno nisam imao srca reći joj da volim drugu. Boli me srce što sam je toliko povrijedio. Jako sam pogriješio i želim se Hani ispričati. Riječi ne mogu opisati koliko mi je žao što nisam bio iskren i vjeran', nastavio je Goran koji trenutno s novom djevojkom živi u Londonu.

Za kraj je rekao kako je svjestan da će cijela situacija sada eskalirati. 'Svjestan sam da Hana svoju bol i bijes ne može kontrolirati i očekujem da situacija eskalira. Na kraju oboje znamo da smo cijelu godinu živjeli jedan kraj drugog, čak i spavali u različitim sobama. Radije sam bio totalno nesretan nego joj oduzeo tu jedinu podršku, koju je u meni imala', zaključio je i poručio Hani da joj želi sve najbolje. 

Izbor Urednika

Royals