Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREKINULI HANA I GORAN Hana: 'Teško mi je zbog stvari koje sam saznala'

Autor N.G.

Nije više mogla šutjeti

 Izvor: arhiva Storyja

Gotovo je! Ljubav koju su svi pratili, ugasila se.. Naime, prvi domaći 'Gospodin Savršeni', 41-godišnji Goran Jurenec i njegova 17 godina mlađa djevojka Hana Rodić, bili su primjer kako se i u realityju može dogoditi prava ljubav. Sve do nedavno. Naime, prije nekoliko mjeseci počele se su širiti glasine o tome kako su Hana i Goran - prekinuli. Po tom pitanju nisu se oglašavali sve do danas, kada je Hana napokon otkrila istinu. 

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: Instagram

'Dragi moji, danas sam stavila točku na odnos s Goranom i vrijeme je da to saznate. Molim vas da mi ne pišete što i kako. Trenutno mi je jako teško zbog svih stvari koje sam saznala. Zamolila bih vas za razumijevanje i podršku koja mi je sad stvarno potrebna', napisala je Hana koja nije htjela otkriti detalje prekida, no ovom je objavom dala do znanja da joj nije lako. Inače, prije tri mjeseca, taman kad se počelo 'šuškati' o kraju njezine veze s Goranom, Hana je u intervjuu za Story.hr objasnila zašto su odjednom s njezinih društvenih mreža nestale fotografije s Goranom. Njihova veza, uvjeravala nas je tada, nije u krizi.

hana rodić Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Nedugo zatim, početkom prošlog mjeseca, u intervjuu za naš portal Goran se prisjetio početaka s Hanom i, također, ničime nije dao naslutiti da nešto u njihovom odnosu nije kako treba biti. 'Hana i ja smo od početka imali kemiju i tako je i počela priča između nas dvoje. Ne znam kako bih se sve odigralo da se nismo upoznali u showu i to nikada nećemo saznati, ali bila je tu iskra od samog početka i kroz show se naravno sve brže odvija, spojevi su jako intenzivni i ljudi se brže i bolje upoznaju', rekao nam je tada Goran, no sada se još uvijek nije oglasio.

Goran Jurenec Izvor: Instagram

Magazin

Royals