GODINE MU NE SMETAJU Pitt na pragu 60. pokazao svu svoju moć

Tehnologija nije potrebna kada u filmu glumi Brad

Profimedia

Jedan od najljepših muškaraca svijeta, holivudski glumac Brad Pitt, ni na pragu 60. ne posustaje. Štoviše, nakon što je pokazao svoje glumačke sposobnosti u filmu 'Once Upon a Time… In Hollywood', sada snima nove vratolomije u nadolazećem filmu 'Bullet Train'. Redatelj i koordinator kaskadera u filmu, Greg Rementer, izjavio je kako je Pitt 'odradio 95 posto fizičkih vratolomija i borbenih sekvenci za triler u kojem glume Sandra Bullock, Joey King, Brian Tyeee Henry, Zazie Beetz i drugi'. 'On je poput prirodnog sportaša. Odradio je izvrstan posao', dodao je Rementer.

'Nikad nisam radio s toliko velikih glumačkih imena u jednom igranom filmu u kojem su svi briljirali u fizičkom pokretu', rekao je. Inače, Brad Pitt osvojio je Oscara za najboljeg sporednog glumca glumeći kaskadera Cliffa Bootha u filmu 'Once Upon a Time… In Hollywood' Quentina Tarantina, tako da ne čudi da je i na novom projektu zadovoljio sve zahtjeve produkcije i režije.

Profimedia 

Dok slavnom glumcu koji je nekoliko puta proglašavan najljepšim muškarcem na svijetu cvatu ruže na poslovnom planu, na privatnom 'kola idu nizbrdo'. Naime, nakon razvoda od 45-godišnje Angeline Jolie, glumac vodi bitku za skrbništvo nad njihovom djecom - posvojenim 19-godišnjim Maddoxom, 16-godišnjim Paxom i 15-godišnjom Zaharom te njihovom biološkom djecom, 14-godišnjom Shiloh i 12-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne. Jolie je nedavno izjavila kako je spremna podnijeti dokaze da je Brad bio nasilan prema njoj i djeci, na što je Bradov glasnogovornik izjavio da je glumac 'povrijeđen i tužan' zbog tog poteza. Angelini, čini se, nije stalo do Bradovih osjećaja jer je u punoj ofenzivi kako bi spriječila bivšeg supruga da dobije ravnopravno skrbništvo. Iz tog razloga na sudu je nedavno svjedočio i njihov posvojeni sin Maddox s kojim se Brad navodno oštro sukobio tijekom leta privatni zrakoplovom, nakon čega je Angelina odlučila zatražiti razvod. Podsjetimo, Brad je nakon razvoda priznao da su njegova ovisnost o alkoholu i problemi s kontrolom bijesa uvelike doprinijeli raspadu veze s Angelinom.