Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEUGODNA ISTINA

Jedan od sinova je svjedočio protiv Brada i nije rekao lijepe stvari

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

NJegov iskaz itekako bi mogao utjecati na 'proglašenje' pobjednika u dugoj pravnoj bitci bivših supružnika Brad Pitta i Angeline Jolie za skrbnštvom nad djecom

Izvor: Profimedia

Bivša supruga 57-godišnjeg Brad Pitta, glumica Angelina Jolie, izvukla je prije nekoliko dana 'teško oružje' kako bi osigurala svoju pobjedu u bitci za skrbništvom nad njihovo šestero zajedničke djece, posvojenim 19-godišnjim Maddoxom, 16-godišnjim Paxom i 15-godišnjom Zaharom te njihovom biološkom djecom, 14-godišnjom Shiloh i 12-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne. Rekla je sudu kako je spremna podnijeti dokaze da je Brad bio nasilan prema njoj i djeci, na što je Bradov glasnogovornik izjavio da je glumac 'povrijeđen i tužan' zbog tog poteza. Angelini. čini se, nije stalo do Bradovih osjećaja jer je u punoj ofenzivi kako bi spriječila bivšeg supruga da dobije ravnopravno skrbništvo. Iz tog razloga na sudu je nedavno svjedočio i njihov posvojeni sin Maddox s kojim se Brad navodno oštro sukobio tijekom leta privatni zrakoplovom, nakon čega je Angelina odlučila zatražiti razvod, tvrdi izvor blizak glumici. Otkrio je kako je Maddox rekao stvari o tati koje ga ne pokazuju u dobrom svjetlu, piše Us Weekly.

Maddox i Angelina Jolie
Maddox i Angelina Jolie
Izvor: Story

 Iako izvor ne zna točne detalje Maddoxovog iskaza u klupi za svjedoke, jasno je da nije bio strani Brada jer se od njega potpuno otuđio otkako su se posvađali. To pokazuje i činjenica kako Maddox ne koristi Pittovo prezime već samo Angelinino, i htio bi se trajno zakonski riješiti njegovog prezima, no začudo, Angelina se s time ne slaže. Brad inače ove posljednje Angelinine napade ne njega smatra samo načinom na koji ona želi ocrniti njegov ugled.

Brad Pitt Izvor: Profimedia

 Podsjetimo, Brad su ispitivali FBI i policija nakon sukoba s Maddoxom, ali nisu pronašli dokaze da pokretanje krivične prijave, ali je otad svaki put kad bi imao termin da se druži sa svojom djecom netko od osiguranja bi ga nadgledao. Brad je nakon razvoda priznao da je njegova ovisnost o alkoholu i problemi s kontrolom bijesa uvelike doprinijelI raspadu veze s Angelinom.

Brad Pitt Izvor: Profimedia

'Tijekom protekle četiri godine Angelina je imala niz tvrdnji i optužbi na Bradov račun koje su provjerene i pokazala su se neutemeljene. Angelina je iskoristila djecu da bi povrijedila Brada i ovo je samo nastavak takvog njenog ponašanja', rekao je glasnogovornik glumca koji je dobio Oscara za ulogu u filmu 'Once Upoin a Time in Hollywood'. Inače, Brad zahtjeva ravnopravno skrbništvo nad djecom, a Angelina je na to spremna pristati samo u slučaju ako joj on dozvoli da se trajno preseli s djecom u Europu, a na glumac nije i neće nikada biti spreman pristati.

Izvor: Profimedia

Us Weekly je još prije izvjestio kako je Brad uspio provesti Badnjak i Božić sa kćeri Shiloh i blizancima Knox i Vivienne. Prvotno je i Angelina trebala biti s njima, ali je gorčina između bivših supružnika bila prejaka pa je odustala od ideje zajedničkog Božića.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals