Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tajne snimke koje Angelina čuva godinama sada bi Bradu mogle uništiti život

'Ovo je tek početak'

 Izvor: profiemdia

Kad su Brad Pitt i Angelina Jolie prohodali 2005. godine, postali su uzor savršenog hollywoodskog para i dugo vremena su im cvale ruže. Brad je prihvatio troje Angelinine posvojene djece, 19-godišnjeg Maddoxa, 16-godišnjeg Paxa i 15-godišnju Zaharu te su obitelj proširili i sa svoje troje biološke djece, 14-godišnjom Shiloh i 12-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne. No onda su 2016. godine 56-godišnji oskarovac i 45-godišnja oskarovka objavili da se razvode, a u medijima se šuškalo da je razlog Bradov alkoholizam i ispadi bijesa koji su doveli do njegove žestoke svađe s Maddoxom tijekom leta privatnim zrakoplovom, nakon koje je Angelina navodno odlučila podnijeti zahtjev za razvod.

Međutim, odnos ovih bivših supružnika još uvijek je zanimljiv medijima, pogotovo s obzirom na činjenicu da je u tijeku 'žestoka' borba za skrbništvo nad djecom. Tabloid Life&Style sada pak otkriva zanimljive nove informacije u vezi ove sudske bitke. Naime, kako bi pod svaku cijenu pobijedila, Angelina je spremna posegnuti za 'tajnim oružjem', koje bi, ako zaista dođe do toga, mogli izazvati nezapamćeni skandal. Naime, prema pisanjima spomenutog medija, Angelina posjeduje snimke koje bi mogle uništiti Brada - one na kojima pijan zlostavlja djecu.

 Izvor: Profimedia

Naime, iako su sada već bivši par, Angelinu je jako zasmetala glumčeva veza s mlađahnim njemačkim modelom Nicolom Poturalski. Međutim, 'točku na i' Brad je stavio kada je tadašnju djevojku, s kojom je u međuvremenu i prekinuo, odveo ni manje ni više nego u dvorac u Francuskoj, isti onaj u kojem se vjenčao za Angelinu. U tome je trenutku, piše spomenuti medij, Angelina odlučila kako će ga pod svaku silu uništiti i - uzeti mu djecu.

Brad Pitt Izvor: Profimedia

Upravo zbog toga sada je slavna glumica spremna sudu i javnosti predati tajne videozapise, koje je snimila prije četiri godine, kada je Brad još uvijek vodio bitku s ovisnosti o alkoholu. Na spomenutim snimkama, navodno, vidno pijani Brad 'urla' na djecu. 'Ako ti materijali dođu do suda, poprilično je jasno kome će pripasti djeca. Nije tajna zašto se Maddox i Brad ne podnose, a sada će svi saznati kakav je zaista', govori izvor blizak obitelji.

 Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

 'Kada je Brad mladu Nicolu odveo u dvorac u kojem je nju oženio, Angelina je bila ponižena. Ovo je tek početak. Ništa joj neće stati na put. Jako je ljuta te je spremna u javnost dati tajne snimke, koje će uništiti Bradov imidž 'dobrog obiteljskog čovjeka'. Bradovi prijatelji boje se da ga je snimila 'mrtvog pijanog' ili možda čak drogiranog. Bolje da se pazi', zaključuje izvor .

 Izvor: Profimedia

Podsjetimo, nedavno je i magazin Star pisao kako je Angelini postala 'osobna misija' zagorčati život bivšem suprugu od kojeg se rastala prije četiri godine. 'Kad je Brad u pitanju, Angelina ga ne može pustiti. Kao da osjeća neko bolesno zadovoljstvo u tome da ga muči', otkrio je tada izvor blizak glumici naglasivši kako je za to dijelom kriv i Brad zbog toga što je nedavno doveo  Nicole u luksuzni dvorac koji dijeli s Angelinom. 

Magazin

Royals