SRETAN USKRS! Domovi poznatih puni su zečića, šarenih pisanica i veselja

Domaće zvijezde preko društvenih mreža čestitale su najveći kršćanski blagdan - Uskrs

Instagram

Uskrs nam je stigao, a s njim i trenutak kada napokon možemo pokazati sva svoja kreativna umijeća, različite dekorativne dodatke i ukrašena uskrsna jaja na blagdanskom stolu koja podjednako vesele i male i velike. Brojne poznate osobe na društvenim mrežama čestitale su Uskrs svojim pratiteljima te su otkrili kakvo ozračje i uređenje vlada u njihovom domu ovoga blagdana. 

Svečano i spokojno u domu je glumice Anje Šovagović-Despot koja je jučer s pratiteljima podijelila uređenje svoga stola. U vijencu satkanom od maslinovih grančica, Anja je smjestila žute te cvjetne pisanice na kojima je ispisala 'Sretan Uskrs'. Pratitelji su se složili kako njezina dekoracija izgleda jednostavno i prekrasno. 

 'Danas je dan za pripremu uskrsne potrage za jajima. Prvo ću smisliti gdje sakriti pisanice s porukama, onda napisati poruke u stihu i ujutro ih posakrivati po kući i vrtu. A onda, kad najmlađi članovi naše obitelji stignu na uskrsni ručak - vesela jurnjava može početi', napisala je jučer popodne voditeljica Karmela Vukov Colić uz fotografiju svojih pisanica. 

Profimedia 

'Do maloprije smo ih bojali', napisala je voditeljica Marijana Batinić uz fotografiju šarenih pisanica i ručice njezine petogodišnje kćerkice Ene. Inače, u obitelji simpatične i vesele Splićanke ovo je prvi Uskrs u četvero jer im je u rujnu prošle godine stigla i druga kćerkica, Roza.

Posebna i jedinstvena čak i kada je izrada pisanica u pitanju - Josipa Lisac svoja je jaja ukrasila inspirativnim citatima: 'Gdje siješ ljubav, izraste veselje!', 'Samo blagost briše svaku mržnju!', 'Nisu vremena loša, nego čovjek.', 'Prijateljstvo prestaje tamo gdje počinje dug'.

Jedan od najdugovječnijih novinara i voditelja RTL-a, Tomislav Jelinčić otkrio je kako izgledaju ovogodišnje pisanice u njegovom domu, a uz fotografiju je postavio i kratki opis: 'Sretan Uskrs!I sretni vam novi počeci'.

Instagram 

 Narcise, zečići i vesele pisanice upotpunile su i dom poduzetnice i autorice domaće kuharice, Suzy Josipović Redžepagić koja je otkrila kako je posebno, za unučića Maka, oslikala pisanice u likovima Disney junaka. 

Instagram 

 Blagdansko ozračje u svom domu pokazala je i Suzyjna kći, Sarah, na čijim pisanicama ove godine prevladavaju zlatni tonovi. A, uz pisanice, stol je ukrasila i predivnim ružičastim tulipanama, ružama i zumbulima. 

Profimedia