NIGDJE MIRA U samo par mjeseci Harryju i Meghan policija kucala 9 puta

Život u Americi izgleda i nije tako miran

Profimedia

U do nedavno tihom mjestašcu Montecito u Santa Barbari, otkako su prije nekoliko mjeseci doselili princ Harry i Meghan Markle, mir i tišina otišli su u zaborav. Neki su se stanovnici već zasitili 'nove normalne situacije' na tom području. Harry i Meghan nisu često ni viđeni u javnosti, a samo njihovo prisustvo izluđuje susjede. No, ne zbog njih, već zbog navala paparazza koji ne odustaju od pokušaja fotografiranja kraljevskog para. Ipak, sada je poznato kako nije riječ samo o paparazzima, već i policiji koja je u nekoliko mjeseca na njihovu adresu stigla čak devet puta. 

Profimedia 

Šerif okruga Santa Barbara, kako prikazuju službene brojke, morao je odgovoriti na devet telefonskih zahtjeva, od kojih su neki bili zbog  aktiviranja alarma i zločina poput pokušaja ulaska na imanje. Podaci su pribavljeni na temelju Zakona o slobodi informacija od strane novinske agencije PA.

Profimedia Sneak peak

Izvještaji dokazuju da su policajci pozvani četiri puta u srpnju prošle godine nakon što su se Harry i Meghan preselili u Santa Barbaru iz Los Angelesa. Prema PA-u, jedan je poziv naveden kao telefonski zahtjev, dok su ostali označeni kao 'aktivacije alarma' i svi su se dogodili u ranim jutarnjim satima. Idući se poziv dogodio na Badnjak, nakon što je uočen nepoznati muškarac na njihovom posjedu. 

'Sada je poznato da je riječ o 37-godišnjem Nickolasu Brooksu, koji je tada pritvoren zbog prekršajne prijave za ometanje posjeda, a ubrzo kasnije je i pušten', priopćio je šerifov ured. Najnoviji poziv bio je 16. veljače ove godine u 2.21 sati i naveden je kao aktivacija alarma. Da je sigurnosni strah prisutan, otkrili su i u intervjuu kod Oprah Winfrey. 

Podsjetimo, Santa Barbara je odabrana zato što su Harry i Meghan htjeli mirnije i manje okruženje. Ako je suditi prema fotografijama ovog mjestašca, odabrali su savršeno mjesto. 'Po prvi put nakon rođenja Archieja se osjećaju kao kod kuće', potvrdio je spomenuti izvor.

Misan Harriman