Svatko ima mišljenje o porođaju kod kuće pa se tako vrlo često ista tema smatra svojevrsnim tabuom. Unatoč svemu što mnogi (ne) znaju o tome, nije rijetkost da se poznate mame odlučuju na taj korak. Jedna od njih će vjerojatno biti i bivša članica britanske kraljevske obitelji Meghan Markle - barem tako tvrdi izvor blizak obitelji portalu 'Page Six'. Naime, 39-godišnjakinja i princ bi svoje drugo dijete trebali dočekati sredinom ljeta. 

Iako joj je želja bila roditi Archieja kod kuće, zbog prelaska termina za porođaj, to nažalost nije bilo moguće. Ovog puta, daleko od kraljevske obitelji, ali i dalje pod povećalom javnosti, Meghan je odlučila djevojčicu roditi u vili vrijednoj 90 milijuna dolara.

'Njihov dom je prekrasan, i stvoren je za rođenje njihove kćeri', bio je kratak izvor. 

Podsjetimo, da im se pridružuje djevojčica par je obznanio u kontroverznom intervjuu kod Oprah. Nakon što se razgovoru priključio princ Harry, zajedno je s Meghan otkrio da čekaju djevojčicu, malenu sestricu bratu Archieju! 'Zahvalan sam', rekao je Harry sramežljivo, ali istodobno ushićeno upućujući Meghan zaljubljene poglede. 'Imati dijete, jedno ili dvoje, bilo bi fantastično. No imati dječaka pa onda i djevojčicu, mislim - što više možeš tražiti? Sad imamo svoju obitelj. Nas četvero i naša dva psa', zaključio je, a na pitanje je li im dvoje djece dovoljno, bračni se par složio da jest.

S obzirom na to da će se roditi u Americi, dobit će i njihovo državljanstvo pa će tako za razliku od brata Britanca, ona biti Amerikanka, baš kao i njezina majka. Kalifornija je izgleda njihov konačan odabir. Nakon što su se princ Harry, Meghan Markle i jednogodišnji Archie početkom travnja preseliti u Kanadu, brzo su se 'spustili' u Ameriku. Naime, neko vrijeme su proveli u vili u Los Angelesu, a sada su se napokon skrasili u Santa Barbari, malenom brežuljku imena Montecito, gdje se nalazi njihov novi dom vrijedan 90 milijuna kuna. 

Mediji su se svojevremeno raspisali kako je ovaj dom kao stvoren za malenog Archieja. Vila ima devet spavaćih soba, ali ono što ih je posebno razveselilo je velik prostor za igranje, kako unutar kuće tako i izvan nje. 'Archie je jako sretan jer ima puno mjesta za trčanje. Uz kuću je došlo i mini igralište, koje će dječak uskoro i isprobati', rekao je ranije anonimni izvor blizak paru.