Beba je stigla kući! Antonela Sinković, supruga proslavljenog hrvatskog olimpijca Valenta, izašla je iz rodilišta, a ponosni tata odmah se pohvalio fotografijama na društvenim mrežama. 'Skockani od glave do pete', pozirali su ispred bolnice, a osmijeh s lica nisu skidali. Par se zahvalio medicinskom osoblju, a sa svojim pratiteljima podijelili su i ime nasljednika. 

 'Karlo je stigao kući'. Ovim putem želimo se od srca zahvaliti liječnici, dječjim sestrama Petrove bolnice i cijelom osoblju na potpori i podršci sve ovo vrijeme, napisao je Valent. Brojni prijatelji i pratitelji čestitali su mladom paru na prinovi. Zaljubljeni golupčići u braku su već četiri godine, a ovo im je prvo dijete. 

Podsjetimo, Story je ekskluzivno doznao početkom veljače, obitelj domaćeg sportaša ovom se proljeću posebno radovala, upravo zbog prinove. 'Supruga i ja smo imali neki osjećaj da će biti curica pa smo se baš iznenadili kad smo doznali da nam stiže dječak. Stvarno nam je bilo svejedno je li dječak ili djevojčica, najvažnije nam je da sve bude u redu i da konačno dočekamo dolazak novog člana naše obitelji', ispričali su nam tada sretni supružnici. 'Mislim da se za ulogu oca ne trebam puno pripremati, smatram da je to prirodno i da se osjećaj razvije nakon rođenja djeteta. Nadam se da ne griješim', izjavio je između ostalog 32-godišnji Valent.