SIN TOM HANKSA 'Bivša djevojka me pokušava uništiti. Nisam zlostavljač'

Chet Hanks našao se u nezahvalnoj situaciji nakon što ga je bivša djevojka optužila za fizičko zlostavljanje

Privatni album

Biti bogat i slavan ponekad nije lako. Barem tako tvrdi sin Tom Hanksa i Ritte Wilson, Chet kojeg je bivša djevojka Kianu Parker optužila za zlostavljanje. Na društvenim mrežama nedavno se i oglasio demantirajući sporne optužbe, a brojni pratitelji pružili su mu virtualnu podršku. 

Profimedia 

'Upozoren sam da će se uskoro pokrenuti priča za koju sam znao da dolazi već mjesecima, a to je samo opaki pokušaj da se od mene izvuče novac i da se izvrši atentat na moj karakter', napisao je sin proslavljenog glumačkog para. 

Privatni album 

Prije tjedan dana u javnosti se pojavila videosnimka na kojoj se Tomov nasljednik svađa s bivšom djevojkom. Strani mediji pišu kako ga je djevojka napala nožem, a na snimci se vidi i kako Chet hoda s posjekotinom na čelu. 'Ova ku*a me je upravo napala nožem' rekao je Chet u videosnimci. 

Incident je snimljen prije tri mjeseca, ali se tek nedavno pojavio u javnosti. Do svađe je navodno došlo kada je Chet uhvatio Kianu u krađi. 'Ljuta je jer sam je uhvatio da krade. Uzimala je moje kreditne kartice i s njima plaćala svoju najamninu. I slična s*anja!', pričao je Hanks junior u videosnimci. 

No, svaka medalja ima dvije strane. Kiana Parker je prije nekoliko mjeseci zatražila zabranu prilaska, a postoje i dokumenti u policiji koji pokazuju kako ga je u nekoliko navrata optužila za fizičko zlostavljanje. Još uvijek nije poznato hoće li ova priča kraj imati na sudu, ali jedno je sigurno - Tom i Ritte trenutno nisu najponosniji roditelji.