Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE OSJEĆA SE KRIVIM Tom Hanks bez razmišljanja napustio suprugu i djecu

Varao suprugu pa ih potpuno napustio

 Izvor: Profimedia

Američki glumac i oskarovac, 64-godišnji Tom Hanks, prije više od 30 godina napustio je prvu suprugu, četiri godine stariju glumicu Samanthu Lewes. Već sljedeće godine oženio je 63-godišnju Ritu Wilson, s kojom je i danas u sretnom braku. Iako je oduvijek tvrdio kako za bivšom suprugom nije previše žalio, kada su djeca u pitanju pomalo je drugačija priča. U razgovoru za Mirror otkrio je kako se osjećao u tom periodu života kada ih ja napuštao te kako se to kasnije odrazilo na njega.

 Izvor: Story

Povezane vijesti

Pitao sam se jesam li zaista takav propali slučaj

 Slavni glumac i danas razmišlja o brojnim postupcima koje je, kako i sam kaže, bez razmišljanja poduzimao. S prvom suprugom dobio je dvoje djece, 42-godišnjeg Colina i 38-godišnju Elizabeth, a već tada jasno je tvrdio kako se smatra nezrelim za ulogu oca, ali i brak. Unatoč tome što je tadašnju suprugu oženio samo zbog toga što je beba bila na putu, održali su dug i uspješan brak.  Barem sve do trenutka kada je upoznao sadašnju suprugu. Naime, već nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali, Tom je s Ritom počeo varati svoju tadašnju suprugu, čime se ni danas ne ponosi. Kako bi spasio koliko toliko-zdrav odnos s bivšom suprugom, ubrzo je podnio papire za razvod i ostavio je samu s dvoje male djece.

Tom Hanks Izvor: Profimedia

Iako je u tom periodu života samo nastojao ugoditi sebi bez da ikome naudi, dugi niz godina pitao se je li krivo postupio: 'Sjedio bih razmišljao, pitao sam se što sam u životu napravio krivo. Pitao sam se jesam li ja zaista takav propali slučaj', rekao je u razgovoru. 'Na to bi mi ljudi s kojima sam razgovarao rekli kako moram prvo reći zbog čega sam nezadovoljan, što me muči, a kako je bilo zaista puno problema, nisam znao što bi im odgovorio', nadodao je tada.

 Izvor: Story

Jednom prilikom, glumac je i sam priznao kako je imao teško djetinjstvo jer je razvod njegovih roditelja značajno utjecao na njega. Unatoč tome što se odlučio okrenuti svojoj sreći i ne razmišljati previše kako će to utjecati na djecu, godinama je nastojao nadoknaditi taj postupak. Danas se ne osjeća krivim jer je siguran da djeca, sada kada su zreli i stariji, napokon razumiju da ih nikada nije namjeravao napustiti, naveo je u razgovoru za strani medij. Inače, osim djece iz prvog braka, 64-godišnjak sa suprugom Ritom ima još dvoje djece, 30-godišnjeg Cheta i 24-godišnjeg Trumana.

Magazin

Royals